Hof en Singel in Alblasserdam

Hof & Singel is wonen in een prettige, groene wijk midden in Alblasserdam. De opzet is parkachtig, met water, bruggetjes, grote bomen en de woningen hebben een aantrekkelijke architectuur. Dat kunt u nu al met eigen ogen zien, het eerste deel is al gerealiseerd.

Project - Hof en Singel te Alblasserdam

Project Hof en Singel in Alblasserdam met ASWA Keukens

Het was altijd al prettig, dorps wonen in Alblasserdam. Met de nieuwbouw van de laatste jaren en de ontwikkeling van infrastructuur heeft deze gemeente met 20.000 inwoners een flinke impuls  gekregen. Dat is ook te merken aan de voorzieningen, zoals de komst van het theater Landvast en het nieuwe sportcentrum /zwembad Blokweer dat in aanbouw is.

Gelegen aan het water biedt Alblasserdam alle mogelijkheden voor watersport en in de zomer is het ook heerlijk recreëren en zwemmen in de Lammetjeswiel. De omgeving is ruim en groen, terwijl de Randstad als het ware om de hoek ligt met Rotterdam op maar 17 kilometer. En niet te vergeten: de Alblasserwaard en het werelderfgoed Kinderdijk liggen in de achtertuin van Alblasserdam!

Wonen in Hof & Singel is leven met alles onder handbereik. Het nieuwe zwembad Blokweer aan de Sportlaan ligt tegen de locatie aan en alle belangrijke winkels zijn op loop- en fietsafstand. Recreatieplas Lammetjeswiel en park Huis te Kinderdijk vindt u op één kilometer afstand. Alblasserdam heeft een ruime keuze aan scholen in de omgeving, zowel in het basis- als voortgezet onderwijs. Binnen 20 autominuten bent u in hartje Rotterdam, maar u kunt er ook voor kiezen om met de Waterbus die vlakbij aanlegt naar Rotterdam of Dordrecht te reizen.

Project - Hof en Singel te Alblasserdam

Project Hof en Singel in Alblasserdam met ASWA Keukens

De keuken:
In dit project is samen met ontwikkelaar Herkon B.V. gekozen voor een andere aanpak. De appartementen hebben ieder voor zich unieke mogelijkheden voor de keuken. Mede door de enthousiaste inzet van onze adviseurs bieden we hier voor elke koper een keuken op maat aan. Voorzien van alle gemakken en mogelijkheden passend bij de vrije indeling van de woning.

Ontwikkelaar:
Herkon B.V.

Aannemer:
Bouwonderneming Stout B.V.

Architect:
Van der Padt architecten