Het Plateau
in Blixembosch Buiten

Aan de rand van Eindhoven vind je Het Plateau: een nieuwbouwwijk met een onderscheidend karakter. Hier woon je ontspannen, omgeven door groen. Maar met het bruisende centrum van Eindhoven binnen handbereik.

Project Het Plateau in Blixembosch Buiten Eindhoven, ASWA Keukens

In Het Plateau komen in totaal 180 moderne woningen met natuurlijke elementen. De lichte, frisse gevels geven deze nieuwe wijk een chique uitstraling. De wijk krijgt een gevarieerd straatbeeld van verschillende woningtypes met ieder een eigen modern karakter. De woningen worden gefaseerd opgeleverd. Het aanbod bestaat uit hoek- en rijwoningen, 2 onder 1 kapwoningen en vrijstaande woningen.

Wonen in Het Plateau betekent wonen in een sfeervolle omgeving, in een nieuwbouwwoning die voldoet aan alle eisen van deze tijd. De woningen worden dan ook niet aangesloten op het gasnetwerk, zijn goed geïsoleerd en hebben voldoende zonnepanelen. Hierdoor heb je in jouw nieuwe woning zeer lage energiekosten én ben je klaar voor de toekomst!

Je woont hier in een dorpse, natuurrijke omgeving, maar mét alle voorzieningen binnen handbereik. Van bassischool tot supermarkt, kinderdagverblijf en sportfaciliteiten. De kinderen spelen veilig in de wijk en kunnen lopend naar school. Wat wil je nog meer?

De keuken:

In dit project is samen met de ontwikkelaar VOF Blixembosch Buiten een luxe keuken ontworpen van het merk SilverLine. De uitgewerkte opstellingen zijn voorzien van vijf keukenapparaten. Door de aanwezigheid van een 2 cm design werkblad, is de luxe uitstraling van de keuken helemaal compleet. De kopers die de keuken geheel naar eigen wens willen invullen, kunnen terecht in onze inspirerende showroom in Helmond of Uden.

Ontwikkelaar:

VOF Blixembosch Buiten

Aannemer:

Hurks

Architect:

SVP architectuur en stedenbouw

Keukenzaak: 

ASWA Keukens Helmond of uden