Het Binnenhof in Utrecht

Hoe mooi is het om midden in het centrum te wonen en toch met veel rust om je heen? Slechts één straat verwijderd van alle winkels en terrasjes, maar ook de rust en ruimte van de centrale vijver van Vleuterweide? Dat willen we allemaal wel! De woningen van Het Binnenhof bieden u deze unieke kans. Gelukkig is er genoeg keuze. Er zijn 34 woningen in 3 verschillende breedtes, woningen met platte daken en woningen met een kap, woningen met drie en woningen met vier woonlagen. En ze hebben bijna allemaal een andere voorgevel. Verschil moet er wezen!

SieMatic keuken project Het Binnenhof in Utrecht

Project Het Binnenhof in Utrecht met Siematic keukens

Het wisselende gevelbeeld van Het Binnenhof is een belangrijk pluspunt van dit plan. De architectuur in traditionele stijl is verzorgd door Christoph Kohl Architekten. En het resultaat mag er zijn: bakstenen gevels in verschillende kleuren met veel detaillering, veel variatie in dakvormen en gevels – van plat dak tot trapgevel.Door de verschillende beukmaten en aantal woonlagen is er een grote diversiteit qua inhoud van de woningen. De vierlaagse woningen zijn ook geschikt voor praktijk aan huis of voor een gastenverblijf.

Qua ligging valt er ook wat te kiezen: aan een rustige parallelweg, aan een levendige straat of tegenover een water? En de auto, die kunt u kwijt op uw eigen parkeerplaats op het binnenhofje. Met alle scholen, winkels, restaurants en sportvoorzieningen op loopafstand woont u hier op een plek waar het allemaal gebeurt!

SieMatic keuken project Het Binnenhof in Utrecht

Project Het Binnenhof in Utrecht met Siematic keukens

De keukens
Samen met de Ballast Nedam is er gekozen voor het luxe merk SieMatic. Alle keukens zijn voorzien van een complete set Siemens inbouwapparaten. Daarnaast is het werkblad van een “light design” composiet. Voor de verschillende type woningen hebben we speciaal voor de kopers in dit project een compleet basisontwerp samengesteld. Aanvullend op het basisontwerp hebben de kopers een ruime vrijheid om de keuken naar eigen inzicht aan te passen.

Ontwikkelaar:
Ballast Nedam Ontwikkelingsmaatschappij

Aannemer:
Ballast Nedam West

Architect:
Christoph Kohl Architekten