Het Bastion in Roermond

Loesbleik grenst direct aan de bruisende binnenstad van Roermond en is daarmee nu al de meest stadse buurt van Roerdelta. Hier wandelt u straks binnen no-time het gezellige stadscentrum van Roermond in. Wat een luxe!

Project Bastion in Roermond

Project Bastion in Roermond met SilverLine keukens

De ontwikkeling van de prachtige stadsappartementen in Het Bastion is bijna gereed. Op dit moment worden de puntjes op de i gezet. U vindt er comfortabele stadsappartementen met uitzicht op de Roer of juist uitkijkend over het prachtige stadshart van Roermond. De appartementsgroottes variëren van ca. 80 m2 tot 160 m2 woonoppervlakte, hebben één, twee of drie slaapkamers en enkele zelfs twee badkamers! De entrees naar de appartementen liggen aan het lichte en rustige binnenplein.

In Loesbleik geniet u volop van het bruisende stadsleven en de luxe van een nieuwbouwappartement!

De keuken:
In dit project is samen met de ontwikkelaar SDK Vastgoed en aannemer Bouwbedrijven Jongen een luxe keuken ontworpen van het merk SilverLine. De uitgewerkte opstellingen zijn voorzien van vijf keukenapparaten. Door de aanwezigheid van een 2 cm design werkblad, is de luxe uitstraling van de keuken helemaal compleet. De kopers die de keuken geheel naar eigen wens willen invullen, kunnen terecht in onze inspirerende showroom in Helmond.

Aannemer:
Bouwbedrijven Jongen

Ontwikkelaar:
SDK Vastgoed B.V.

Architect:   
Studio Space – Tilburg