Gooise Zomer in De Blaricummermeent

Genieten van de dorpse, klassieke sfeer van ’t Gooi én de voordelen van nieuwbouw: dat is Gooise Zomer. Hier leef je het goede leven. Gelegen tussen Huizen en Blaricum, in De Blaricummermeent, biedt Gooise Zomer de bereikbaarheid die je wenst én de rust van ’t Gooi met haar prachtige bossen en heidevelden. Deze chique nieuwbouwwijk verrast je en gaat moeiteloos op in de omgeving.

De Blaricummermeent Gooise Zomer

Project Gooise Zomer in De Blaricummermeent met SieMatic keukens.

Stijlvolle modeboetieks, winkeltjes met ambachtelijke producten, kunstgaleries en gezellige terrassen: je vindt ze in het klassieke oude centrum van Blaricum. Een snelle boodschap op de fiets of uitgebreid winkelen doe je in Huizen en je portie frisse buitenlucht die snuif je op in de natuur om je heen.

De Blaricummermeent Gooise Zomer

Project Gooise Zomer in De Blaricummermeent met SieMatic keukens.

Van oudsher was landbouw de belangrijkste bron van inkomsten in en om Blaricum. Al in de tiende eeuw vestigden zich in dit gebied kleine agrariërs, de zogenaamde ‘erfgooiers’. Het dorp behield lang zijn agrarische karakter, ook nadat eind negentiende eeuw veel bewoners ‘van buiten’ in het dorp waren komen wonen. Hun prachtige villa’s omringen de oude boerderijen, die nog steeds het hart van Blaricum kenmerken.

De Blaricummermeent Gooise Zomer

Project Gooise Zomer in De Blaricummermeent met SieMatic keukens.

Het brinkdorp Blaricum is voor velen de parel van ’t Gooi. Oude boerderijen en villa’s, boetiekjes, galeries en restaurants: in dit geliefde dorp gaan grootsheid en gezelligheid hand in hand. Het centrum van Blaricum is niet voor niets al sinds 1967 een beschermd dorpsgezicht in de zin van de Monumentenwet.

De keukens
Samen met de Ontwikkelaar BPD Haarlem is er voor de woningen gekozen voor het merk SieMatic. De zeer luxe keukens zijn voorzien van tot maar liefst 6 Siemens inbouwapparaten. Daarnaast is het werkblad van een 12 mm “light design” composiet. Voor de verschillende type woningen hebben we speciaal voor de kopers in dit project een compleet basisontwerp samengesteld. Aanvullend op het basisontwerp hebben de kopers een ruime vrijheid om de keuken naar eigen inzicht aan te passen.

Ontwikkelaar:
BPD Ontwikkeling BV

Aannemer:
Thuis in Wonen

Architect:
Van Egmond Totaal Architectuur