Eyckendael
in Driebergen

Ruimte, vrijheid en vooral veel gezelligheid. Dat is wonen in Eyckendael! Er komen vijftien appartementen op de plek van het oude gemeentehuis op de hoek Hoofdstraat/Bosstraat in Driebergen. De tijdloze klassieke architectuur van het nieuwbouwcomplex toont karakter.

Project Eyckendael in Driebergen, ASWA Keukens

Project Eyckendael in Driebergen

Op de plek van het voormalige gemeentekantoor aan de Bosstraat in Driebergen verrijst “Eyckendael”. De architectuur van het appartementencomplex past door haar klassieke bouwstijl in het historische karakter van de omgeving, waarin de chique landhuizen en villa’s van de Stichtse Lustwarande een prominente rol spelen. Tegelijkertijd zijn er ook eigentijdse kenmerken zichtbaar, zoals robuuste stalen balkons met mooie houten afgewerkte plafonds, en stoere industriële details op de gevels.

Eyckendael ligt op een unieke veelzijdige locatie in driebergen. Enerzijds tussen de cultuurhistorie in de dorpskern, en anderzijds gelegen in de rust en ruimte van de omliggende natuur. Heerlijk rustig wonen en toch in de buurt van alle voorzieningen. De gezellige dorpskern ligt op loopafstand en binnen enkele minuten bent u op de autosnelweg de A12. Driebergen ligt centraal in het land en biedt een prettige uitvalbasis, met als gevolg minimale reistijden zowel per openbaar vervoer als per auto.

Project Eyckendael in Driebergen, ASWA Keukens

Project Eyckendael in Driebergen

De keuken:
In de basis is er geen keuken opgenomen. De appartementen hebben ieder voor zich meerdere mogelijkheden voor de keuken. Mede door de vrijheid in de indelingen van de keuken en de mogelijke inzet van onze keukendesigners bieden we hier voor elke koper een op maat keuken aan voorzien van alle gemakken en mogelijkheden. Passend bij de indeling van de woning.

MAAK UW EIGEN MOODBOARD  GRATIS ADVIESGESPREK

Ontwikkelaar:
De Bunte Vastgoed

Aannemer:
Bouwbedrijf J.G. Timmer

Architect:
Hans Been architecten BNA

Keukenshowroom: 
ASWA Keukens Hilversum