Diamantkwartier
in Sint-Oedenrode

Op de locatie van de voormalige Diamantslijperij in Sint-Oedenrode wordt het kleinschalige nieuwbouwproject Diamantkwartier met één vrijstaande geschakelde woning en zes patiobungalows gerealiseerd. De duurzame woningen worden gebouwd aan het Burgemeester van Oerlehof in de wijk Eerschot.

Project Diamantkwartier in Sint Oedenrode, ASWA Keukens

In het kleinschalige plan Diamantkwartier worden in het totaal zeven comfortabele nieuwbouwwoningen gerealiseerd, bestaande uit zes patiobungalows en één vrijstaand geschakelde woning met een verdieping en zolder. Allemaal volgens de maatstaf van duurzaamheid: compleet gasloos en voorzien van een warmtepomp. Natuurlijk profiteert u ook van alle andere voordelen van nieuwbouw, zoals weinig onderhoud en de vrijheid om de woning naar eigen smaak in te richten.

Een prachtige en rustige locatie vlakbij alle belangrijke voorzieningen in Sint-Oedenrode. Een fijne bonus van wonen in het Diamantkwartier is het prachtige uitzicht op de historische knoptoren. De woningen worden opgeleverd met een warmtepomp en zonder gasaansluiting. U bent dus helemaal klaar voor een duurzame toekomst!

DE KEUKENS

In dit project is samen met Gebr. van Stiphout Projectontwikkeling gekozen voor een andere aanpak. De woningen hebben ieder voor zich meerdere mogelijkheden voor de keuken. Mede door de vrijheid in de indelingen van de keuken en de mogelijke inzet van onze keukendesigners bieden we hier voor elke koper een maatwerk keuken aan, ofwel een keuken op maat voorzien van alle gemakken en mogelijkheden. Passend bij de indeling van de woning. De kopers kunnen terecht in onze inspirerende showroom in Uden.

ONTWIKKELAAR

Gebr. van Stiphout Projectontwikkeling

AANNEMER

Bouwbedrijf van Stiphout

ARCHITECT

DEUX architecten

INFO & VERKOOP

Van den Berg Makelaardij

KEUKENZAAK UDEN:

Keuken showroom ASWA Keukens Uden