De Volgerlanden-Oost in Hendrik-Ido-Ambacht

De afgelopen jaren is de jonge wijk aan de rand van Hendrik-Ido-Ambacht uitgegroeid tot een heerlijke woonwijk. Elke wijk in De Volgerlanden heeft zijn eigen karakter. Er zijn veel verschillende woningtypes en de kavels zijn ouderwets groot. Tel daar de groene, waterrijke en kindvriendelijke opzet bij op, en de populariteit van De Volgerlanden is verklaard.

Project - De Volgerlanden Oost, keukentekening

Project De Volgerlanden-Oost met SilverLine Keukens

In De Volgerlanden woont u ontspannen. Met het winkelcentrum Hoogambacht, scholen en het mooie Sophiapark binnen handbereik, komt u uw buren en vrienden overal tegen. Dorpse gemoedelijkheid in de kern Hendrik-Ido-Ambacht.

Het nieuwbouwplan is grofweg te verdelen in De Volgerlanden-West en De Volgerlanden-Oost. Met de laatste fases van het plan Waterhof in ontwikkeling, is De Volgerlanden-West bijna klaar. Alleen in fase 7 zijn nog enkele vrijstaande woningen te koop.

Aan de oostkant, langs de Vrouwgelenweg, komt de nieuwe wijk Watervogels. Het eerste deelplan van De Volgerlanden-Oost. Vanuit deze wijk loopt u zo het Sophiapark in. Naast veel water en groen profiteert u van scholen, zorgvoorzieningen en straks een nieuw winkelcentrum in de buurt. Bovendien zijn de snelwegen naar Rotterdam, Breda en Dordrecht makkelijk en vlot aan te rijden. In deze wijk worden in deelplan Watervogels 51 zeer energiezuinige woningen gebouwd.

Project - De Volgerlanden Oost, keukentekening

Project De Volgerlanden-Oost met SilverLine Keukens

De keuken
In het nieuwbouwplan De Volgerlanden wordt een grote diversiteit aan woningtypen in verschillende prijsklassen gerealiseerd, met onder meer vrijstaande woningen, tweekappers en rijwoningen. Voor woonwijk Watervogels in het eerste deelplan van De Volgerlanden-Oost hebben we speciaal voor de kopers in dit project een compleet basisontwerp samengesteld.

Samen met BPD en van Wijnen is in de basis gekozen voor ons huismerk SilverLine. De veelzijdige keukens zijn voorzien van minimaal 5 Siemens keukenapparaten met onder meer koel en/of vriescombinatie, combimagnetron en een volledig geïntegreerde vaatwasmachine. Daarnaast is het werkblad van gepolijst composiet. Aanvullend op het basisontwerp hebben de kopers een ruime vrijheid om de keuken naar eigen inzicht aan te passen. In totaal zijn voor dit project 17 keukens ontworpen.

Ontwikkelaar:
BPD Ontwikkeling BV Delft

Aannemer: 
Van Wijnen Dordrecht

Showroom:
ASWA Image Store te Dordrecht