De Mael in Rosmalen

Dit nieuwe centrum van Rosmalen bestaat uit o.a. vijf verschillende woongebouwen en heeft de naam ‘De Mael’. Pal in het centrum is dit een unieke plek met een eigen plein. Wonen te midden van veel verschillende voorzieningen, zoals winkels, restaurants, cafeetjes en terrassen brengt levendigheid en gezelligheid. Tegelijkertijd is het een mooie, rustige plek in het charmante dorp Rosmalen.

De Mael Rosmalen

Project De Mael in Rosmalen met SilverLine keukens.

Rosmalen biedt het beste van twee werelden: het dorpse en gemoedelijke van een Brabants dorp en de voorzieningen van een middelgrote stad. Rosmalen heeft een zeer divers winkelaanbod, een bloeiend verenigingsleven en bijvoorbeeld ook een eigen treinstation. De prachtige natuur rondom Rosmalen zoals de Hooge Heide, Eikenburg of de Wamberg nodigt uit tot lange wandel- en fietstochten. Water, polderlandschap, stuifzanden en bos wisselen elkaar hier af. Voor een avondje theater, lekker uiteten of een museumbezoek is de binnenstand van Den Bosch binnen een kwartier bereikbaar.

De Mael Rosmalen

Project De Mael in Rosmalen met SilverLine keukens.

De keukens
Er is voor dit project gekozen voor de inzet van een basiskeuken maar er is ook bewust gezocht naar advies en de vrije ruimte voor de koper om zijn / haar eigen keukenwensen in te vullen. Bij ASWA keukens kunt u op de website uitgebreid inspiratie opdoen en kunt u uw persoonlijke moodboard maken. Samen met onze adviseur kunt u uw persoonlijke keuken ontwerpen Door het brede assortiment is uw droom keuken bereikbaar, passend bij elk budget. De aannemer zorgt ervoor dat wanneer u bij ASWA Keukens koopt het basis leidingwerk gratis wordt verlegt binnen de keukenruimte. Met andere woorden welkom bij ASWA Keukens.

Ontwikkelaar:
Van Wijnen Projectontwikkeling Zuid

Aannemer:
Van Wijnen Rosmalen B.V.

Architect:
PPHP (Pleasant  Places Happy People)