De Hurkervenne in Waalre

De appartementsvilla Hurkervenne is een uniek project om te wonen. Gelegen in een groene omgeving in het hart van de gemeente Waalre. De “Hurkervenne” is ontwikkeld door Dima Nederland B.V. en zal gebouwd worden in opdracht van Hencop B.V.

Project De Hurkervenne in Waalre

Appartementsvilla De Hurkervenne in Waalre

Er wordt gewerkt met hoogwaardige materialen om dakgoten, regenafvoer, waterslagen, kozijnen en deuren dertig jaar onderhoudsarm te houden. Door gebruik te maken van unieke materialen krijgt de “Hurkervenne” haar uitstraling.

Wat maakt wonen in Waalre zo aantrekkelijk? Afgezien van het huis waarin u woont? Uiteraard speelt de landelijke uitstraling daarin een grote rol. Van welke richting u Waalre ook binnenrijdt, u zult onmiddellijk begrijpen waarom Waalre zo’n aantrekkingskracht op de wijde omgeving heeft. Circa zeshonderd hectaren bos en heide, afgewisseld door akkers en weilanden, omgeven door woongemeente, met ook nog een achttal vennen binnen de gemeentegrenzen. Een attractieve en écht groene gemeente, die bekend staat als ‘de groenfontein van de Kempen’.

De keukens:
Voor dit project is samen met de project ontwikkelaar Dima Nederland BV gekozen voor de inzet van onze binnenhuis architecten. Samen met de kopers worden geheel naar eigen wens keukens ontworpen passend bij het type appartement.

Ontwikkelaar:
Dima Nederland B.V.

Aannemer:
Hencop B.V.

Architect:
Jacqueline Slagter Architecten BV BNA