De Hofdame
in Barendrecht

Met De Hofdame krijgt Barendrecht er een bijzondere woonplek bij. Hier ontdek je wat luxe, prominent en gezond wonen met oog op de toekomst kan betekenen.

Project De Hofdame Barendrecht, ASWA Keuken Dordrecht

Midden in het groen, grenzende aan een park, vormt De Hofdame de entree van de wijk Vrouwenpolder. Een bijzonder architectonisch gebouw van 5 woonlagen, bestaande uit 25 luxe koopappartementen. Vanwege de speelse opzet van het gebouw is er sprake van een gevarieerd woningaanbod met eigentijdse plattegronden. De royale drie- en vier kamerappartementen beschikken ieder over een groot eigen terras en minimaal één eigen parkeerplaats in de garage onder het gebouw.

De Hofdame wordt een toekomstbestendig en energieneutraal gebouw. Natuurinclusiviteit en klimaatadaptatie zijn dan ook belangrijke pijlers binnen het plan. Diverse elementen bevorderen de biodiversiteit en er is een ruimte voor flora en fauna. Het gebouw zal onderdeel worden van het lokale ecosysteem en is perfect in balans met de groene omgeving. In alle opzichten is het hier wonen op een fijne, gezonde en toekomstbestendige plek!

De keukens

In dit project is samen met de ontwikkelaar een luxe inspiratiekeuken ontworpen van het merk SieMatic. De uitgewerkte opstellingen zijn voorzien van 4 Siemens- of Miele-keukenapparaten, waaronder een kookplaat met afzuigsysteem. Door de aanwezigheid van een 2 cm design composiet keukenblad, is de luxe uitstraling van de keuken helemaal compleet. De kopers die de keuken geheel naar eigen wens willen invullen, kunnen terecht in onze inspirerende showroom in Dordrecht.

Ontwikkelaar

Vrouwe Zes BV. by KIKX

Aannemer

Bouwbedrijf Frans Vink en Zonen B.V.

Architect

Venster Architekten

Makelaar

Ooms Makelaars Barendrecht

Keukenzaak

ASWA Keukens Dordrecht