N° 75 Coolsingel
in Rotterdam

Er wordt hard aan gewerkt aan de make-over die de N° 75 Coolsingel transformeert tot de Rotterdamse Fifth Avenue. Op deze unieke locatie worden 114 luxe appartementen en penthouses gebouwd voor mensen die zich willen verwennen met de dynamiek van het Rotterdamse stadsleven.

Project Coolsingel Rotterdam, ASWA Keukens

De ingrijpende metamorfose geeft de Coolsingel weer de allure die het verdient. Er wordt ruimte gemaakt voor indrukwekkende, nieuwe architectuur. N° 75 Coolsingel is een nieuwbouwproject waarmee op een unieke locatie 114 topappartementen en 4 penthouses worden gerealiseerd.

N° 75 Coolsingel biedt zowel koop- als huurwoningen. 58 luxe koopwoningen voor mensen die zich willen verwennen met de dynamiek van het Rotterdamse stadsleven. Met iconische architectuur, luxe winkels, kleine boetiekjes en alle soorten van vermaak. En de make-over die de Coolsingel ondergaat, maakt deze locatie alleen maar waardevoller.

De keuken:

Het plan N° 75 Coolsingel biedt een zeer gevarieerd woningaanbod op een unieke locatie. De keukens zijn daar op afgestemd, oplopend in mogelijkheden en ruimte. Samen met de projectontwikkelaar is daarom niet gekozen voor één basiskeuken, maar er is bewust gezocht naar advies en vrije ruimte voor de koper om zijn/haar eigen keukenwensen in te vullen.

Mede door de vrijheid in de indelingen van de keuken en de mogelijke inzet van onze keukendesigners bieden we hier voor elke koper een keuken op maat aan. Voorzien van alle gemakken en mogelijkheden, passend bij de indeling van de woning. Toekomstige bewoners kunnen gebruik maken van een projectaanbieding.

Ontwikkelaar:

Novaform

Aannemer:

Bouwonderneming van de Ven BV

Makelaar:

Ooms Makelaars Rotterdam / TW3 Makelaardij

Architect:

Klunder Architecten

Keukenzaak Dordrecht:

Keuken showroom ASWA Keukens Dordrecht