Bos & Ven
in Oisterwijk

Na exact een eeuw lang als hotel gefungeerd te hebben, wordt Bos & Ven in Oisterwijk getransformeerd tot luxueus Mansion met 14 ruime villa-appartementen. Het historische pand uit en de Engelse tuin blijven volledig intact en behouden daarmee het unieke en karakteristieke aanzicht.

Project Bos en Ven Oisterwijk, ASWA Keukens Uden & Helmond

Op één van de allermooiste plekken van Noord-Brabant wordt het monumentale, voormalige 4-sterren hotel Grand Luxe omgebouwd tot luxueus mansion. Voor slechts 14 eigenaren zal de langgekoesterde wens werkelijkheid worden om te wonen aan het idyllische Klompven op deze historisch belangrijke locatie. Het Klompven is gelegen op slechts een steenworp afstand van het bourgondische centrum van het mondaine Oisterwijk, maar toch geniet je hier van alle rust en luxe om je heen.

Mansion Bos & Ven biedt in de directe omgeving veel mogelijkheden voor uitstapjes. Het charmante Oisterwijk, de parel van Brabant, heeft haar naam niet alleen te danken aan de uitgestrekte bossen en vennen. Ook de vele restaurants, exclusieve winkels, knusse cafes en terrassen geven het plaatsje allure.

De keukens

Bos & Ven biedt luxueuze appartementen op een historische toplocatie. De keukens zijn daar op afgestemd, oplopend in mogelijkheden en ruimte. Samen met de aannemer Nico de Bont is daarom niet gekozen voor een basiskeuken, maar er is bewust gezocht naar advies en vrije ruimte voor de koper om zijn/haar eigen keukenwensen in te vullen. Mede door de vrijheid in de indelingen van de keuken en de mogelijke inzet van onze keukendesigners bieden we hier voor elke koper een keuken op maat aan. Voorzien van alle gemakken en mogelijkheden, passend bij de indeling van de woning. De kopers die de keuken geheel naar eigen wens willen invullen, kunnen terecht in onze inspirerende showroom in Uden of Helmond.

Ontwikkelaar

Mavex Oisterwijk B.V.

Aannemer

Aannemingsbedrijf Nico de Bont B.V.

Architect

Joost Buijs architecten bv

Info & verkoop

Lelieveld makelaardij

Keukenzaak Helmond

ASWA Keukens Uden of Helmond