BLIKK
in Dordrecht

Zie jij jezelf al wonen in een industriële loftwoning, een herenhuis of een hofwoning? Dat kan in de voormalige Dordtse Verblifa-blikfabriek. Deze fabriek krijgt een nieuwe bestemming, want de sheddaken zijn de basis voor een woonhof met 29 authentieke woningen.

BLIKK Dordrecht, ASWA Keukens Dordrecht

Rustig wonen in een groen hof op een unieke plek aan de rand van de oude binnenstad; een droom komt uit op het historische terrein aan het Oranjepark. Binnen de 19e-eeuwse schil van Dordrecht wordt een groen stukje rust gecreëerd met een authentieke historische sfeer in combinatie met de kwaliteit en het comfort van nieuwbouw.

In het bijzondere autovrije woonhof Blikk spelen de kinderen, lees je ontspannen een boek of drink je gezellig een kop koffie met je buren. Maar net zo makkelijk wandel je naar de binnenstad om een hapje te eten, te shoppen of een theater of museum te bezoeken. Ook het openbaar vervoer is binnen bereik, binnen 15 minuten sta je in hartje Rotterdam en binnen 25 minuten wandel je door Breda. BLIKK is wonen met eindeloos veel mogelijkheden.

De keukens

Voor Stout hebben we in dit project een aantal keukenvoorstellen uitgewerkt van ons huismerk SilverLine. In totaal zijn er vijf keukens ontworpen met een ruim aanbod aan apparatuur en voorzien van een dun design werkblad. De kopers hebben de vrijheid om de keuken volledig naar eigen wensen in te vullen.

Ontwikkelaar

Dudok

Aannemer

Bouwonderneming Stout BV

Architect

Arons & Gelauff architecten

Makelaar

Maarten Makelaardij

Keukenzaak

ASWA Keukens Dordrecht