Biezenrijk in Rotterdam

Project Biezenrijk in Rotterdam

Project Biezenrijk in Rotterdam.

Naast dat het gebied waar Biezenrijk deel van uitmaakt, voor een vijfde deel uit water bestaat, heeft dit gebied tevens een parkachtige opzet. Deze opzet wordt nog eens versterkt door de aanleg van het nieuwe naastgelegen Westerdijkpark. Daarnaast gaat de westkant van Park16hoven op natuurlijke wijze over in het grote park De Buitenplaats.

Dit park biedt plaats aan diverse voorzieningen, zoals horeca, een speeltuin, een hertenkamp en wandel- en fietspaden en voorziet hiermee in recreatiemogelijkheden voor bewoners en bezoekers.

In Biezenrijk springt de variatie meteen in het oog. Binnen één en hetzelfde plan zijn meerdere type woningen te vinden. Het geeft de wijk een intieme uitstraling. De gekozen eigentijdse architectuur voegt daar nog eens een chique en stijlvol accent aan toe. De groene woonomgeving en het vele oppervlaktewater is tevens erg beeldbepalend binnen Biezenrijk. Dit wordt mede ingegeven door het naastgelegen Westerdijkpark en de openbare ruimtes die hierop aansluiten.

Of u nu kiest voor een parkwoning, een tuinwoning of een waterwoning: alle woningen zijn herkenbaar familie van elkaar, maar lijken door subtiele verschillen net weer even anders. Ook het appartementen gebouw is meegenomen in deze vormgeving. Voor welk type woning u ook kiest, u heeft altijd grote raampartijen om te genieten van de omliggende natuur. Daarnaast zijn het vooral de details die het project een exclusieve uitstraling geven. De houten elementen en het metselwerk bijvoorbeeld.

De keukens:
Voor dit project is samen met de project ontwikkelaar Van Der Looy gekozen voor een basisopstelling met standaard uitbreidingsopties. In de basis is dit al een opstelling met een spoeleiland en een complete apparatuurset. In twee projectaanbiedingen wordt de mogelijkheid geboden om onder andere de apparatuurset aan te passen, het blad te wijzigen in steen en de keuken om te zetten in een greeploos design.

Ontwikkelaar:
LPM Development BVVan der Looy Projektmanagement

Aannemer:
Gebr. Verschoor Bouw- en Aannemingsbedrijf B.V.

Architect:
DP6 Architecten