Augustus
in Eindhoven

Augustus ligt er uniek lekker bij. Rustig en groen maar toch dichtbij het centrum en bovendien vlakbij de rondweg van Eindhoven waaruit je snel naar de diverse snelwegen kunt. Maar ook rondom Augustus is genoeg te vinden!

Project Augustus in Eindhoven

Project Augustus in Eindhoven met ASWA Keukens

Het type woningen dat in het plan is opgenomen, zijn rij- en hoekwoningen, tweekappers en vrijstaand. De woningen beschikken over een eigen parkeerplaats of garage, vaak op eigen terrein. De traditionele bungalow komt binnen deze woningtypes niet voor. Wel is er sprake van een woningvariant met een grotere begane grond en een verdieping, inclusief de mogelijkheid een slaapkamer en badkamer te realiseren. Een moderne variant.

Het gebied en de woningen wordt zoveel als mogelijk geschikt gemaakt voor fauna. Meer dan het gebruikelijke, zeker voor een stedelijke buurt. De natuur is een nadrukkelijk onderdeel van de ontwikkeling en niet alleen een compensatie voor wat er weggehaald is. Augustus wordt qua duurzaamheid ook minstens volgens de allerlaatste normen gebouwd maar gaat op veel punten verder dan dat.

De keuken:
Samen met de aannemer Hurks bouw & vastgoedontwikkeling is er voor de woningen gekozen voor het merk SieMatic. De zeer luxe keukens zijn voorzien van maar liefst 5 tot 6 inbouwapparaten. Daarnaast is het werkblad van een 2 cm “light design” composiet. Voor de verschillende type woningen hebben we speciaal voor de kopers in dit project een scherp projectvoorstel uitgewerkt.

Ontwikkelaar:
Hurks bouw & vastgoedontwikkeling

Aannemer:
Hurks bouw & vastgoedontwikkeling

Architect:
HP Architecten

Keukenshowroom: 
ASWA Keukens Helmond