Anna’s Hof in Hilversum

Comfortabel wonen, omringd door natuur en op fietsafstand van winkels, restaurants en andere stedelijke voorzieningen. Het kan in nieuwbouwproject Anna’s Hof, in de wijk Anna’s Hoeve in Hilversum. Dit stijlvolle gebouw krijgt 44 luxueuze appartementen met royale balkons en/of dakterrassen.

Anna’s Hof in Hilversum met ASWA Keukens

Anna’s Hof is een luxueus appartementengebouw gelegen bij de natuurgebieden aan de oostzijde van Hilversum. De 44 appartementen zijn eigentijds en voldoen aan de wensen ten aanzien van gebruik en comfort. Door de grote ramen kan het daglicht volop naar binnen. De balkons en terrassen zijn groter dan gemiddeld en hebben een minimale diepte van bijna 3 meter.

Aan de buitenzijde heeft het gebouw een chique straling door het gebruik van gemêleerde donkere bakstenen. De indrukwekkende entree heeft een dubbele hoogte en geeft toegang tot een gezamenlijke binnentuin: Anna’s Hof, waar bewoners elkaar kunnen ontmoeten en beter leren kennen.

De locatie is uniek: hier woon je niet alleen op fietsafstand van de dynamische en gezellige binnenstad van Hilversum, je wordt ook omringd door het Goois Natuurreservaat. Vanuit het gebouw wandel of fiets je zo de natuur in. Wat een weelde!

De keuken:
In dit project is samen met ontwikkelaar BPD en aannemer HSB gekozen voor een andere aanpak. De appartementen hebben ieder voor zich meerdere keuken mogelijkheden. Mede door de vrijheid in de keukenindeling en de mogelijke inzet van onze ervaren keukendesigners, bieden we hier voor elke koper een keuken op maat aan. Voorzien van alle gemakken en mogelijkheden, passend bij de indeling van de woning.

Er zijn verschillende opstellingen mogelijk welke in diverse merken kunnen worden aangeboden, zoals ons eigen huismerk SilverLine of designmerk SieMatic. Ook met de apparatuur kan de koper alle kanten op, denk hierbij aan het instapmodel van Pelgrim, maar ook Siemens en Miele zijn mogelijk. Kortom: voor ieder wat wils!

Ontwikkelaar:
BPD Ontwikkeling

Aannemer:
HSB Bouw

Makelaar:
Ludenhoff Groep Makelaars Utrecht & Amstelveen

Keukenshowroom: 
ASWA Keukens Hilversum