fbpx
Pelgrim keukenapparatuur, ASWA Keukens

Pelgrim keukenapparatuur

Ontdek jouw Pelgrim keukenapparatuur

Pelgrim keukenapparatuur speelt perfect in op de ontwikkelingen van de huidige markt. Naast de productenlijn in roestvrijstaal uitvoering, is er ook een complete collectie in matzwarte apparatuur. Daarnaast bezitten ze over een diversiteit in fornuizen waardoor ze zich onderscheiden van sommige andere merken. Ook deze fornuizen zijn in rvs en matzwart uit te voeren.

Plan nu jouw adviesgesprek

Moderne keuken met Pelgrim appartuur in zwarte kastenwand en wit kookeiland, ASWA Keukens

Pelgrim keukenapparatuur

Pelgrim keukenapparatuur combi stoomoven, Keukenapparatuur ASWA Keukens

Pelgrim 3-in-1 oven

Waar het eerder niet mogelijk was om zowel de magnetron, oven en stoomoven samen te brengen in een apparaat, kwam Pelgrim met de 3-in-1 oven. Je kunt gerechten grillen, bakken, stomen en opwarmen. Maar ook een combinatie van deze functies is mogelijk door in verschillende fases te werken. Grill eerst het vlees waarna je het verwarmt met hetelucht om het vervolgens te garen met stoom. Op deze manier blijft het vlees lekker mals maar wel met een knapperig randje. Dankzij de 140 voorgeprogrammeerde recepten en de eenvoudige bediening met maar een knop, is het voor iedereen mogelijk om met dit apparaat een heerlijk gerecht op tafel te zetten.

Ontdek alles over de Pelgrim 3-in-1 oven.

Industriële keuken met zwarte Pelgrim keukenapparatuur, ASWA Keukens

Matzwarte Pelgrim keukenapparatuur

De zwarte keuken is steeds populairder en daarmee zwarte apparatuur ook. Pelgrim heeft goed op deze trend ingespeeld en daarmee een matzwarte productlijn. Het zorgt voor een stoere en unieke uitstraling in de keuken. Doordat elk product in deze matzwarte uitvoering is te verkrijgen, kun je deze stijl doorzetten in je gehele keuken wat zorgt voor eenheid.

Dé musthave in iedere keuken: matzwart

Pelgrim keukenapparatuur in matzwarte kastenwand, ASWA Keukens

Pelgrim inductiekookplaat

Inductie wordt steeds populairder en wordt daarom ook wel gezien als het koken van de toekomst. In steeds meer woningen verdwijnt het gas en uiteindelijk verdwijnt het in 2050 in alle huishoudens. Maar niet alleen door het verdwijnen van gas is inductie populair, het heeft meer voordelen. Zo is het makkelijker in onderhoud, veiliger en vaak nauwkeuriger te regelen dan gas. Pelgrim bried een divers assortiment aan inductiekookplaten.

Pelgrim keukenapparatuur inductiefornuis zwart met grote oven, Keukenapparatuur ASWA Keukens

Pelgrim fornuis

Ook heeft Pelgrim een aantal fornuizen in haar collectie met als nieuwste aanwinst een inductiefornuis in XL formaat. Hiermee heeft Pelgrim perfect ingespeeld op de huidige ontwikkelingen van de markt. De 90 cm brede kookplaat bestaat met 10 standen en een boostfunctie volledig uit flexinductie waardoor er optimaal gebruik kan worden gemaakt van de ruimte. Daarnaast heeft de oven een hele snelle voorverwarmtijd: van 0 naar 180 °C in 6 minuten. De ovendeur van het fornuis wordt aan de buitenzijde van het fornuis niet al te warm en met een speciaal stoomprogramma kan de oven van binnen eenvoudig worden gereinigd.

Pelgrim koelkast en vriezer, Keukenapparatuur ASWA Keukens

Pelgrim duurzame keuze

Vind jij het belangrijk dat jouw keukenapparatuur duurzaam is? In het assortiment van Pelgrim worden de meest energiezuinige producten aangemerkt met het Groene Keuze label. Hierdoor zie je gemakkelijk of het product een grote positieve bijdrage kan leveren aan jouw duurzame keuzes. Een voorbeeld is een Pelgrim koelkast. Een koelkast is een apparaat dat 24 uur aanstaat. Heb je een koelkast van 15 jaar oud? Dan bespaar je 65% met een Pelgrim koelkast met een nieuw E energielabel.

 DUURZAME KEUZE

Garantie Pelgrim keukenapparatuur

Benieuwd naar de garantietermijn van Pelgrim keukenapparatuur? ASWA Keukens heeft speciale voordelen.

garantie van Pelgrim

Online Moodboard Maken, ASWA Keukens

Pelgrim keukenapparatuur kopen?

Benieuwd naar het assoirtement van Pelgrim? ASWA Keukens biedt een brede keuze aan. Bekijk het gehele assoirtement in onze showrooms, of maak vrijblijvend een afspraak voor persoonlijk advies.

PLAN ADVIESGESPREK Maak moodboard BEKIJK MAGAZINE

Meer informatie?
Vraag de nieuwsbrief aan.