fbpx

Villa met comfortabel en luxe interieur

Voss Architecture

Voss Architecture verzorgt samen met Eric Kuster Metropolitan Luxury en vrouw des huizes een comfortabel en luxe interieur.

Copyright ©2020 Tekst Sander Lemmens, Fotografie Patrick Meis, Excellent magazine

Als een warm bad

Het veelzijdige en creatieve Voss Architecture ontwierp geheel naar wens van de opdrachtgevers de plattegrond van het interieur van de nieuwbouwwoning en het vaste meubelwerk. De warme en luxe sfeer die in de woning voel- en zichtbaar is, is het gevolg van een geslaagde samenwerking tussen de vrouw des huizes, Voss Architecture en Eric Kuster metropolitan luxury. Architect en eigenaar Bert Voss: 'Van de lange zichtlijnen tot het kussentje op de bank, sluit het complete plaatje aan op de dromen van de opdrachtgevers.'

Aandacht voor detail

Een belangrijk aspect in het welslagen van dit project is dat Voss Architecture en Eric Kuster Metropolitan Luxury al vanaf de start van het project samen aan de ontwerptafel zaten. “Terwijl we de juiste maatvoeringen van de verschillende ruimtes bepaalden, voor een prettige lichtinval in de woning en sfeerbepalende zichtlijnen zorgden en vast meubelwerk tekenden, bepaalden we samen met Eric Kuster de materialisatie en het kleurenpalet. Doordat beide partijen duidelijkheid hadden over de gewenste sfeer en uitstraling, wisten we elkaar tijdens het project te versterken en de juiste balans in het eindresultaat te krijgen. Maar laten we ook de vrouw des huizes niet vergeten. Ze had een heel duidelijk beeld van wat ze wilde en hield ook bijvoorbeeld bij de aankoop van de luxe keuken van ASWA vast aan de samen bepaalde look-and-feel van het interieur.”

 

Luxe donkere keuken met zitbar Excellent Magazine, Klantervaring ASWA Keukens

Prachtige eyecatchers

Rijke en natuurlijke materialen zoals hout, leer en natuursteen bepalen het sfeerbeeld in de luxe woning. Een huis waarin je je meteen thuis voelt. Een interieur als een warm bad. De absolute eyecatcher op de begane grond is de meterslange kastenwand, die van de achterzijde van de woning doorloopt richting het in het huis gelegen kantoor. In het met leer en hout verrijkte maatwerkmeubel zijn naast stijlvolle nisjes voor kunstobjecten en bijzondere accessoires een fraaie haardpartij en de televisie verwerkt. Op de eerste verdieping trekt het privédomein van de opdrachtgevers als vanzelf de aandacht. De luxe en comfortabele slaap- en badkamer en de royale kleedruimte vormen samen een oogstrelend geheel, dat tot in het kleinste detail klopt.

Luxe donker houten keuken met zitbar, Klantervaring ASWA Keukens

Unieke eindresultaten


“In elk project staat de opdrachtgever voor ons centraal. Het is elke keer weer bijzonder om samen met iemand zijn of haar woonwensen te bespreken en vorm te geven. Ook in dit project zijn het de specifieke eisen en wensen van de opdrachtgever op het gebied van gebruik, materiaal en sfeer geweest, die tot een uniek eindresultaat hebben geleid”, sluit Bert Voss af.

Merken brochure bekijken, ASWA Keukens

Voss Architecture 

Voss Architecture maakt architectuur. Hun passie is het vormgeven van de ruimte van alledag. Een omgeving waarin het prettig is om te verblijven. Ze denken niet in interieur- en exterieurarchitecten. Vol enthousiasme en met ervaring pakken ze alles aan; van meubelwerk tot compleet gebouw! Voss Architecture bestaat ondertussen al meer dan 10 jaar waarin ze veel mooie en diverse producten hebben mogen realiseren. Meer informatie vind je op www.abvoss.nl

BEKIJK ONZE BROCHURE PLAN JOUW AFSPRAAK

Meer informatie?
Vraag de nieuwsbrief aan.