fbpx

Spannend en met een gezonde ‘product gekte’, maar toch thuis

MIBA & Cocoon Living

Aan de Groot Hertoginnelaan in Den Haag zijn in een pand uit 1893 vier luxe appartementen gebouwd. Onder begeleiding van MIBA zijn de appartementen gebouwd door bouwbedrijf DOBU. De huurappartementen zijn volledig ingericht door Cocoon living. Qua grootte variëren ze van 67 m2 tot 120 m2. Ze hebben allemaal een parkeerplaats op eigen terrein tot hun beschikking en een gezamenlijke berging. ASWA Keukens mocht de keukens realiseren.

Fotografie in opdracht van Cocoon Living

Sander van Eyck – Cocoon Living

Sander van Eyck ontwerpt met zijn studio Cocoon Living ruimtes die grootstedelijk en eigentijds ogen, maar tegelijkertijd warm aanvoelen. De liefde voor het verleden speelt een belangrijke rol in zijn werk. Uitgangspunt van Sander is dat een huis een veilige thuishaven moet zijn. De geborgen cocon waarin je op adem komt en oplaadt voor al het andere in je leven.

Het Interieur

Het lijkt zo eenvoudig aan te geven wat mooi en lelijk is, wat goed voelt en wat lekker is als het gaat om een individueel product. Maar voelt datzelfde product echter wel in harmonie met de omgeving?  Cocoon Living maakt kiezen gemakkelijk voor het totaal van jouw interieur: een uniforme en stijlvolle uitstraling, die rijker voelt dan deze financieel hoeft te zijn! Het interieur vormt de solide basis voor jouw ‘thuis’ en de toekomst.

Matzwart greeploos keukeneiland met houten vloer, Klantervaring ASWA Keukens

Smaak & Stijl

Cocoon Living is continu opzoek naar een eigentijdse stijl. Ze kijken altijd vooruit naar wat komen gaat. Spannend en met een gezonde ‘product gekte’, maar toch thuis. In iedere situatie zijn ze opzoek naar een gedurfde combinatie van vormtaal, materiaal, kleur en stijl in een harmonieus geheel. Deze visie past perfect bij ASWA Keukens. Daar is een succesvolle samenwerking uit voort gekomen.

De keukens

Voor de vier appartementen is gekozen voor een luxe SieMatic keuken, ontworpen door ASWA Keukens. Op iedere keuken ligt een dun composiet keukenblad en alle keukens zijn voorzien van een volledige set aan zwarte AEG keukenapparatuur. Daarnaast beschikt iedere keuken over een Quooker en is er gekozen voor een inductie kookplaat met kookveldafzuiging. Door de ontwerpen volledig in een donkere of lichte kleur uit te voeren, wordt eenheid en rust gecreëerd.

Groot Hertoginnelaan app. 1, Klantervaring ASWA Keukens (9)

Merken brochure bekijken, ASWA Keukens

Jouw keuken, jouw stijl

Kriebelt het om aan de slag te gaan met jouw keuken en ben je opzoek naar inspiratie? Begin alvast met onze online moodboard-tool; de perfecte basis voor een eerste gesprek met een van onze adviseurs. Klik op onderstaande link en plan direct je afspraak in.

MAAK MOODBOARD  PLAN ADVIESGESPREK

Meer informatie?
Vraag de nieuwsbrief aan.