fbpx
Opera kookplaat, ASWA Keukens

Opera kookplaat

Over Opera 

Opera is het resultaat van een samenwerking tussen een Italiaanse fabrikant van kookplaten en een Duits bedrijf gespecialiseerd in afzuigsystemen. Het samenbrengen van deze twee resulteerde in een perfecte combinatie tussen Italiaanse creativiteit en Duitse robuustheid. Alle Opera-producten worden ontworpen in Italië en vervaardigd in Duitsland, waarbij de sterke punten van beide culturen samenkomen voor unieke en verfijnde oplossingen.

Plan nu jouw adviesgesprek

Opera kookplaat, ASWA Keukens

Opera kookveldafzuiging, ASWA Keukens

Kookveldafzuiging

De Opera kookplaten met kookveldafzuiging bieden een uitstekende combinatie van prestatie en efficiëntie aan de kookzijde, terwijl ze aan de afzuigzijde zorgen voor een moeiteloze reiniging en een minimaal geluidsniveau. Of je nu kiest voor een model met 4 of 5 kookzones, recirculatie of luchtafvoer, elk product staat garant voor gebruiksgemak en eenvoudige bediening.

Opera Fonda, ASWA Keukens

Opera Fonda

De Fonda is de enige inductiekookplaat met afzuigsysteem die een inbouwhoogte heeft van slechts 8 cm. Hierdoor kan de eerste lade onder de kookplaat volledig worden benut als besteklade. Het middenstuk van de kookplaat biedt de mogelijkheid om de afzuigcapaciteit te sturen naar links en rechts, waardoor dit nauwkeurig afgestemd kan worden op het kookgedrag. De Fonda beschikt altijd over een condensatiefilter welke het vocht afbreekt voordat het onder de keuken terechtkomt. Daarnaast zorgt het vetfilter ervoor dat het opgezogen vet effectief wordt gescheiden, waardoor vetophoping in de motor en afvoerkanalen wordt voorkomen. Ook is de Fonda beschikbaar als recirculatiemodel: In dat geval beschikt de kookplaat over een koolstoffilter die eventuele kookgeuren elimineert.

Opera Fonda PRO

De Fonda is ook verkrijgbaar in een PRO uitvoering. Deze uitvoering heeft naast zijn installatiehoogte van slechts acht centimeter een kookplaatdiepte van maar liefst 580 mm! Daarnaast beschikt deze kookplaat over een brushed, matterende glasplaat. Dit maakt de kookplaat niet alleen minder krasgevoelig, maar ook esthetisch erg fraai. Bij het recirculatiemodel beschikt de Fonda PRO over een actief koolsteenfilter met een levensduur van maar liefst 3-5 jaar.

Opera Nivel kookplaat, ASWA Keukens

Opera Nivel

De Nivel is de enige inductiekookplaat met een geïntegreerd afzuigsysteem en vijf kookzones: één in het midden en vier aan de zijkanten. Dit, in combinatie met de breedte van maar liefst 93 centimeter, maakt dat deze kookplaat optimale ruimte biedt om te kunnen koken. Deze kookplaat maakt gebruik van twee parallelle sleuven aan beide zijden van de kookzones om stoom en kookdampen af te voeren. Daarnaast heeft de Nivel een uitneembare lade met ledverlichting. Binnenin de lade bevinden zich filters die ontworpen zijn om vet en geuren te absorberen, evenals een uitneembare opvangschaal voor condensvocht. Deze opvangschaal is eenvoudig te verwijderen en schoon te maken.

Opera Nivel PRO

De Nivel is ook verkrijgbaar in een PRO uitvoering. Deze uitvoering beschikt, naast de unieke combinatie van vijf kookzones én een afzuigsysteem, over een kookplaatdiepte van maar liefst 580 mm. Daarnaast beschikt deze kookplaat over een brushed, matterende glasplaat. Dit maakt de kookplaat niet alleen minder krasgevoelig, maar ook esthetisch erg fraai. Bij het recirculatiemodel beschikt de Nivel PRO over een actief koolsteenfilter met een levensduur van 3-5 jaar.

Online Moodboard Maken, ASWA Keukens

Opera kookplaat kopen?

Benieuwd naar het assoirtement van Opera kookplaten met afzuiging? ASWA Keukens biedt een brede keuze aan. Bekijk het gehele assoirtement in onze showrooms, of maak vrijblijvend een afspraak voor persoonlijk advies.

PLAN ADVIESGESPREK Maak moodboard BEKIJK MAGAZINE

Meer informatie?
Vraag de nieuwsbrief aan.