Trends in werkbladen

- Nieuws, Tips & Tricks

Er is een duidelijk toenemende vraag naar werkbladen die een natuurlijke uitstraling combineren met praktische eigenschappen. Onze leveranciers spelen daar uitstekend op in, waardoor wij u een brede collectie kunnen bieden van materialen met bijvoorbeeld een beton- of natuursteenlook.

Trends in keuken werkbladen - Keuken Inspiratie Jetstone keukenwerkblad

Jetstone, onze samenwerkingspartij in keuken werkbladen, heeft de belangrijkste trends in werkbladen geïdentificeerd en samengebracht in de volgende vier hoofdthema’s:

Trend: Beton

Materialen met een betonlook zijn ‘here to stay’; ze zijn toe te passen in landelijke, moderne én industriële interieurs. Dit komt onder andere doordat er enorm veel mogelijkheden in zijn; kleuren variëren van antracietgrijs tot bijna wit en van subtiel gewolkt tot juist heel uitgesproken. En ook in de uitvoering van het oppervlak is er keuze; de meeste materialen hebben een egaal geborsteld oppervlak, maar de Concreto en Basalto hebben bijvoorbeeld echte deuken en een voelbare structuur om het robuuste karakter te benadrukken.

Trend: Marmer

Materialen met een marmerstructuur zijn weer helemaal terug; de aderstructuur zorgt voor een rijke, natuurlijke uitstraling in het hedendaagse interieur. Naast echt marmer, levert Jetstone ook een scala aan kleuren in composiet, keramiek en Dekton die de natuurlijke look van marmer fraai benaderen. In tegenstelling tot echt marmer, hebben deze materialen juist bijzonder praktische eigenschappen. En de kleuren zijn veel minder onderhevig aan kleurverschillen per partij. De bovenlaag van keramiek en Dekton bestaat zelfs uit een vaste print, waardoor de aderstructuur altijd hetzelfde patroon heeft.

Trend: Industrial

Maak kennis met de trend ‘Industrial’.  Deze materialen hebben een stoere uitstraling, bijvoorbeeld geïnspireerd op verweerd metaal. Door hun praktische eigenschappen zijn deze robuuste materialen bij uitstek geschikt als werkblad voor uw keuken.

Trend: Supernaturals

Materialen met een uitgesproken natuurlijke look komen weer helemaal terug; de geaderde structuur zorgt voor een luxe uitstraling in het hedendaagse interieur. Als toonaangevend leverancier van composiet, ontwikkelde Caesarstone een collectie met kleuren die de natuurlijke uitstraling van natuursteen benaderen. Door hun praktische eigenschappen zijn ze bij uitstek geschikt als werkblad voor uw keuken.  Caesarstone noemt deze serie de Supernaturals.

PLAN ADVIESGESPREK Maak moodboard BEKIJK MAGAZINE

 

Lees ook: 

(bron: Jetstone)