Ontdek de mogelijkheden van een rechte keuken

- Tips & Tricks

Als je op zoek bent naar een strakke, efficiënte en eenvoudige keukenindeling, dan is de rechte keuken opstelling de perfecte keuze voor jou. Op deze pagina lees je alles over waarom deze keukens zo populair zijn en waarom het een slimme oplossing kan zijn voor jou.

Rechte keuken opstelling

Rechte keukens zijn keukenopstellingen waarbij alle kasten, werkbladen en apparatuur langs één muur zijn geplaatst. Het is de meest eenvoudige en efficiënte keukenindeling die er is, waardoor het perfect is voor kleine tot middelgrote keukens. Rechte keukens zijn gemakkelijk toegankelijk en bieden een overzichtelijke opstelling, omdat het langs één muur is geplaatst blijft er meer bewegingsruimte over.

Rechte keuken 3 meter

Een kleine rechte keuken is een populaire keuze voor wanneer je minder beschikbare ruimte hebt. De keuken biedt voldoende ruimte voor kasten, werkbladen en apparaten, terwijl het toch compact genoeg blijft om de beschikbare ruimte optimaal te benutten. Houd bij de keuze voor apparatuur wel rekening met de beschikbare ruimte. Ga bijvoorbeeld voor een kleine koelkast en zorg dat je genoeg ruimte overhoudt voor het snijden en bereiden van je eten.

Rechte keuken 4 meter

Een rechte keuken van 4 meter is ideaal voor middelgrote tot grote keukens waar voldoende ruimte is om een ruime en functionele keuken te creëren. Met een deze keuken heb je meer ruimte om te experimenteren met verschillende indelingen en stijlen. Daarnaast kun je meer opbergruimte creëren en verschillende keukenapparatuur en -accessoires integreren, waardoor je meer flexibiliteit hebt in je keuken.

Rechte keuken 5 meter

Een rechte keuken van 5 meter is de perfecte oplossing voor grote en ruime keukens waar je optimaal gebruik wilt maken van de beschikbare ruimte. Met deze indeling heb je veel ruimte om creatief te zijn en je keukenontwerp aan te passen aan jouw specifieke behoeften en voorkeuren. Je kunt bijvoorbeeld kiezen voor een groot kookeiland parallel aan de rechte wand. Daarnaast biedt deze keuken de mogelijkheid om verschillende apparatuur en kasten te integreren, waardoor je meer opbergruimte hebt en je keuken. Door de ruime opstelling heb je ook meer bewegingsruimte in de keuken, waardoor je meer ruimte hebt tijdens het koken.

Keuken ideeën | ASWA Keukens

Rechte keuken met eiland

Deze keukenindeling biedt meer werk- en opbergruimte en creëert een centrale focuspunt in de keuken, waardoor het ideaal is voor tijdens het koken. Het eiland kan worden gebruikt als extra werkruimte, als eet- of drinkplek of om extra apparatuur en kasten te integreren. Bovendien voegt een eiland ook een stijlelement toe aan de keuken, waardoor het een eyecatcher in jouw keuken is.

Rechte keukens bij ASWA Keukens?

Ben jij opzoek naar een rechte keuken? Bij ASWA Keukens bieden we keukens op maat! Neem vrijblijvend contact met ons op of bekijk wat de mogelijkheden zijn in een van onze showrooms. Al onze vestigingen vind je hier!

PLAN ADVIESGESPREK Maak moodboard BEKIJK MAGAZINE

Lees ook: