Nooit meer voorverwarmen met Ready2Cook!

- Tips & Tricks

Voor de optimale werking van je oven en het optimale resultaat is het nodig om de oven voor te verwarmen. Whirlpool heeft nu een oven met Ready2Cook waarmee voorverwarmen niet meer nodig is.

Tips&Trucs_Ready2Cook

De 6th Sense® oven maakt deel uit van het Whirlpool 6th Sense®inbouwassortiment, een serie apparaten met intelligente sensoren en functies die uw leven makkelijker maken en de manier waarop u kookt revolutionair veranderen. De 6th Sense® oven kent onder andere de functie Ready2Cook.

Dankzij Ready2Cook is het niet nodig om uw oven voor te verwarmen, welk gerecht u ook bereidt. Het krachtige verwarmingselement wordt aangestuurd door een uniek, gepatenteerd algoritme, zodat u altijd direct kunt gaan koken. Dit bespaart u niet alleen 25% van uw waardevolle tijd, het energieverbruik wordt ook met 20% verminderd*. Het aangestuurde verwarmingsproces voorkomt ook het risico op oververhitting – perfect voor gerechten die geleidelijk bereid moeten worden.

Voor meer informatie over Ready 2 Cook of de 6th Sense serie gaat u naar: http://www.whirlpool.nl/marketing-landing_6th-sense-oven.content.html