Nieuwe ASWA website online!

- Nieuws

Een nieuwe huisstijl, maar met dezelfde vertrouwde service en kwaliteit. De afgelopen maanden is er heel hard gewerkt aan een nieuwe en verfrissende uitstraling. En nu is het dan zover! De nieuwe ASWA website is live.

Nieuwe website ASWA Keukens

Het afgelopen jaar is er veel veranderd in de communicatie uitingen vanuit ASWA Keukens. Deze verandering is ook nog steeds gaande. Zo worden op dit moment, na eind 2015 Helmond te hebben omgetoverd naar een SieMatic Image Store, ook onze showrooms in Dordrecht, Hilversum en Uden flink verbouwd. Zo zullen alle showrooms van ASWA Keukens de titel SieMatic Image Store gaan dragen.

De website
Op dit moment is de site nog volop in ontwikkeling. Toch presenteren wij u vol trots onze vernieuwde website. U vindt op onze nieuwe website alle informatie die u nodig heeft. Zo geven wij u niet alleen technische informatie, maar willen wij u vooral inspireren. Om extra inspiratie op te doen wijzen wij u op onze inspiratiepagina. Hier kunt u in uw zoektocht naar de perfecte keuken uw favorieten selecteren en later ook weer makkelijk terug vinden.

Voor het laatste nieuws in keukenland verwijzen wij u graag naar onze blog. U blijft niet alleen op de hoogte van de laatste trends en technieken. Wij geven u ook een aantal zinvolle tips & trucs voor in uw keuken en laten u een kijkje nemen in de keukens van onze klanten.

Omdat de site nog volop in ontwikkeling is adviseren wij u om regelmatig een bezoekje te brengen. Uiteraard houden wij u ook op de hoogte van veranderingen op de site. Wilt u er zeker van zijn dat u als eerste op de hoogte bent? Volg ons dan op Facebook. Wij hopen dat u net zo enthousiast bent en dat onze website een eerste stap zal zijn in het realiseren van uw droomkeuken.

Mocht u nog vragen hebben, kunt u uiteraard altijd contact met ons opnemen (088-5481800).