Nieuw van Miele – de hele keuken zonder handgrepen.

- Nieuws

Sinds september 2016 verkrijgbaar, de ArtLine van Miele. U kunt deze nieuwe lijn nu ook bewonderen in onze showrooms.

De eerste greeploze inbouwapparaten
Pure designs met veel rechte lijnen bepalen al vele jaren het moderne wonen. Keukens in deze stijl beschikken over een tijdloze elegantie, waardoor ze een designobject genoemd mogen worden. Miele voegt nu aan deze stijl een geheel nieuw, innovatief design toe: ArtLine. De meest innovatieve techniek in een exclusief, tijdloos design – dat was altijd al het uitgangspunt van Miele. De designlijn ArtLine beschikt over de nieuwste inbouwapparatuur die hieraan voldoet. De pure elegantie van de greeploze apparaten is een uiting van absolute klasse. Ontdek de eerste, echt greeploze inbouwapparaten.

De ArtLine-apparaten van Miele zijn de eerste, volledig greeploze inbouwapparaten, dankzij de Touch2Openen SoftOpen-technologie. In lijn met het minimalistische designconcept beschikken alle ArtLine-apparaten over volkomen vlakke en strak aansluitende fronten. U opent de deur van een apparaat dankzij de Touch2Openen SoftOpen-technologie.

Touch2Open – Door de sensortoets licht aan te raken, ontgrendelt en opent de deur eenvoudig en comfortabel.
SoftOpen – Zorgt voor een uniforme, soepele deurbeweging, die – als de deur bijna helemaal open is – wordt gedempt.

ArtLine in grafietgrijs. De nieuwste kleurtrend.
Volg de nieuwste kleurtrend voor keukens: grafietgrijs. Deze donkere, koele kleur straalt pure elegantie uit en onderstreept het ingetogen design. De kleur maakt rechte lijnen zachter en geeft de keuken een unieke uitstraling.

Luxe greeploze keuken met goud keukeneiland en Miele apparatuur, ASWA Keukens

ArtLine van Miele in briljantwit. Puristisch en exclusief.
Briljantwit past perfect bij een witte, puristische keuken of zorgt voor een spannend contrast in een gekleurde keuken. Wit combineert minimalisme met exclusiviteit. Tegelijkertijd maakt de kleur de  belijning iets minder strak en wordt het rustige design onderstreept.

Witte greeploze keuken met Miele stoomoven oven en koffiemachine

ArtLine van Miele in obsidiaanzwart. Tijdloos en elegant.
Obsidiaanzwart geeft uw keuken een superieure uitstraling. Het strakke glas kenmerkt de fronten en laat perfect zien dat minder meer is. Het spel van licht en schaduw zorgt voor spannende reflecties die de oppervlakken diepte en elegantie geven.

Miele Keukenapparatuur greeploos zwart, ASWA Keukens

Wilt u graag meer weten over de ArtLine van Miele? Neem gerust vrijblijvend contact met ons op of kom een kijkje nemen in één van onze showrooms.

Bron: Miele