Nooit meer aangebrand eten met Miele TempControl

- Nieuws

TempControl, een intelligente uitvinding. Naast het eenvoudige gebruik staat veiligheid op de eerste plaats, want er kan niets meer aanbranden!

De nieuwe inductiekookplaten met TempControl van Miele zijn voorzien van een unieke intelligente techniek. Gerechten kunnen namelijk nooit meer aanbranden. Dit is mogelijk doordat binnen een bepaalde vermogensstand altijd een zeer constante temperatuur aangehouden wordt. De temperatuur loopt bij alle kookplaten die in de markt beschikbaar zijn, altijd langzaam op binnen elke vermogensstand. Daardoor kunnen gerechten aanbranden, wanneer er een te hoog vermogen gekozen wordt of de pan te lang op de kookzone blijft staan. Bij de kookplaten met TempControl is dit verleden tijd, waardoor u altijd perfecte resultaten bereikt.

TempControl garandeert gelijkmatige optimale resultaten bij het braden van uw gerechten. U kunt gebruikmaken van een sudderstand en drie braadstanden met de ideale temperaturen. Dankzij de gelijkmatige temperaturen hoeft u dat niet meer voortdurend bij te stellen. De ideale braadtemperatuur wordt na het instellen van één van de in totaal drie braadstanden snel bereikt en dat wordt bevestigd door een akoestisch signaal.

Geen spattende sauzen meer
Doordat er keuze is uit drie braadstanden met uiteenlopende temperatuurzones kan elk levensmiddel perfect worden bereid. Veel gerechten hebben, om ze compleet te maken, een saus nodig, zoals spaghetti. Op een TempControl-kookzone wordt de temperatuur verlaagd na het instellen van de sudderstand. Spattende sauzen behoren daardoor tot het verleden.

Opwarmen en warmhouden
Miele-inductiekookplaten zijn standaard voorzien van een warmhoudfunctie, waarbij de gerechten op de ideale serveertemperatuur worden gehouden. Op een TempControl-kookzone is het ook nog eens mogelijk om behoedzaam koude gerechten op te warmen, zonder aanbranden of aankoeken.

Op een TempControl-kookzone kunt u elke gewenste inductiepan gebruiken. Het aanschaffen van een nieuwe pannenset is dus niet nodig.

Bekijk ook het onderstaande filmpje om de kookplaat werkend te zien.

Voor meer informatie over de Miele kookplaat met TempControl kunt u terecht bij één van onze adviseurs in de showroom. Uiteraard kunt u ook telefonisch contact met ons opnemen.

Bron: Miele