Miele Inspiration Tour in december bij ASWA

- Nieuws

Ontwerp samen met een interieurarchitect de keuken of woonruimte  van u dromen en kom naar de Miele Inspiration Tour

Miele Inspiration Tour

De interieurarchitecten van de Inspiration Tour staan op 28 december voor u klaar in de showroom van ASWA Keukens Dordrecht en 29 december in de ASWA Keukens showroom van Helmond. Breng uw wensen en woonstijl in kaart en neem foto’s en een plattegrond van uw keuken en/of woonruimte mee. Op basis hiervan maakt de interieurarchitect – samen met u – een 3D-schets en een moodboard. Uiteraard ontvangt u deze sfeertekening van uw keuken en/of woonruimte met concrete suggesties, handige tips en leuke ideeën voor kleuren, materialen, stoffen en de indeling. Na afloop heeft u een deskundig advies. die persoonlijk én direct toepasbaar is.

Miele Inspiration Tour inspiratie 02

Afspraak inplannen
U kunt zich aanmelden om een afspraak te maken in Dordrecht voor het geplande advies op 28 december of  aanmelden om een afspraak te maken in Helmond voor het geplande advies op 29 december.

Miele-kookdemonstratie
Op 28 en 29 december vindt in onze showroom ook een speciale Miele-kookdemonstratie plaats, waarbij de nadruk ligt op de stoomoven.  Met de stoomovens van Miele bereidt u in een handomdraai een compleet diner voor uw hele familie, of een gemakkelijk gerecht voor uzelf. Alle Miele-stoomovens beschikken over een externe stoomunit en een zeer nauwkeurige temperatuurregeling, waardoor u altijd een perfect kookresultaat realiseert. Bovendien blijven veel vitaminen en mineralen behouden, zodat u kunt genieten van de originele en volle smaak van de gerechten. Wij nodigen u graag bij ons uit om deze – en de vele andere – voordelen van de stoomoven te ontdekken.