Lanesto Urban: de kraan die de stijl bepaalt!

- Nieuws, Tips & Tricks

Ieder mens is uniek. Iedere smaak staat op zichzelf. En alleen de juiste inspiratie zorgt voor de beste ideeën. De Lanesto Urban serie biedt u dat. Deze kokendwaterkraan stelt u namelijk helemaal zelf samen!

Lanesto Urban: de kraan / spoelbak die de stijl bepaalt!

De keuken krijgt met de gekleurde kokendwaterkraan en bijpassende Lanesto Urban spoelbak een unieke look. Zo creëert u met deze eigentijdse kleuren een geheel eigen stijl! Van tijdloos tot modern, van basic tot geavanceerd. Lanesto – het huismerk van Dekker Zevenhuizen – heeft een uiterst compleet assortiment. Even luxe als duurzaam, even innovatief als betaalbaar. Daarbij is de kokendwaterkraan energiezuinig (energie besparen)  en kindveilig (kindveilige keuken). Alles om te zorgen dat ieder persoon, met zijn eigen smaak, een brede keuze heeft in topdesign. De nieuwe 3-in-1-kranen zijn verkrijgbaar in drie verschillende modellen en vijf kleuren; copper, gold, gun metal, chroom en inox. Zo is er altijd wel een kraan die bij u past!

  • Haaks: Chrome en Steel (Gun Metal, Copper, Gold, Inox)
  • Rond: Chrome en Steel (Gun Metal, Copper, Gold, Inox)
  • XL: Steel (Gun Metal, Copper, Gold, Inox)

Lanesto Urban by Selsiuz: de kraan / spoelbak die de stijl bepaalt!

De Lanesto Urban spoelbakken matchen één op één met de gekleurde kranen. Niet alleen in kleur maar ook qua vormgeving zijn deze spoelbakken perfect afgestemd op de kokendwaterkranen. De metaalkleuren Copper, Gun Metal en Gold sluiten feilloos aan bij de keukentrend “Kleuren uit de natuur”. De mix van aardse kleuren en natuurlijke materialen gaan mooi samen met de industriële metalen. Welke stijl spreekt u het meeste aan?

Copper: warm en nostalgisch 

Copper mania! De kopertrend deed in 2015 zijn intrede in ons interieur, maar is inmiddels een echte blijver. En nu doet koper ook haar intrede in onze keuken. Logisch, want koper heeft van nature al een warme uitstraling. Een vintage look die bovendien goed aansluit bij veel verschillende keukenstijlen.

Gun Metal: mannelijk en stoer 

Mannelijk, gewaagd, en een tikkeltje spannend. Gun Metal is het stoere broertje in deze kokendwaterkraan familie. Wellicht is een zwarte keukenkraan niet de meest voor de hand liggende keuze. Maar bedenk dan dat zwart-wit keukens juist klassiek en tijdloos zijn. Dus waarom niet een donkere kraan? Bovendien sluit zwart aan bij bijna alle keukenstijlen.

Gold: glamorous en romantisch 

Wilt u een vleugje glamour toevoegen aan uw keuken? Dan haalt u met Lanesto Gold een echt sieraad in huis. Maar verwar glamorous hier niet met blingbling, want de matte finish geeft deze kraan juist een ‘understated’ en zeker geen kitscherige look.

Inox: traditioneel en allemansvriend 

Inox is een veilige keuze voor degene die wel een designkraan in de keuken willen maar dan liever uitgevoerd in een traditionele kleur. De kraan is robuust en leent zich perfect voor dagelijks intensief gebruik. Het materiaal is goed bestand tegen spetters en andere vlekken en vraagt weinig onderhoud.

Benieuwd naar ons verdere aanbod met betrekking tot kranen en spoelbakken? Neem gerust vrijblijvend contact met ons op of kom een kijkje nemen in één van onze showrooms.

PLAN ADVIESGESPREK MAAK MOODBOARD BEKIJK MAGAZINE

Lees ook