“Dit is zoveel mooier! De grote oven is fantastisch en de afzuigkap is echt prachtig”

- Klantervaring

Benieuwd naar de keuken van familie der Veen uit Hilversum en hun ervaring met ASWA? 
Wij zijn een kijkje gaan nemen in hun keuken…

Nogal ja! We zijn hier 17 jaar geleden komen wonen en hebben destijds zelf een keuken samengesteld bij IKEA. De keuken was erg functioneel met veel kastjes, maar inmiddels wel wat gedateerd. Ondanks dat die bovenkasten veel ruimte boden, wilde ik die echt niet meer en het “oubollige” waren we ook wat ontgroeid.

Ben je met die wensen het gesprek ingegaan of had je zelf alvast omlijnde ideeën voor het ontwerp?
We zijn toen gaan kijken. Kennissen waren heel tevreden over ASWA. Zo zijn we daar terecht gekomen. In een gesprek met Peter is een eerste idee ontstaan. Maar toen ging het ineens heel snel, het voelde niet goed, een beetje overhaast. Toen hebben we de ideeën wel een jaar laten rusten en zijn we toch weer teruggegaan naar ASWA. Met Paul, een collega van Peter, hebben we wat kleine dingen aangepast met dit resultaat.

Zou je met de ervaring die je nu hebt dezelfde keuzes maken?
Dat denk ik wel. Hoewel, soms denk ik hadden we Paul niet weer de vrije hand in het ontwerp moeten geven. Maar we zijn eigenlijk zo tevreden en vinden het zo mooi geworden. De grote oven is fantastisch. De afzuigkap vinden we echt prachtig. Het is ook prima zo.

Die kleine twijfel? Zit die in het missen van de ruimte van de bovenkastjes?
Misschien een beetje… Maar dit is zoveel mooier! Die keuze zou ik zo weer maken.

Zijn er dan specifieke dingen die je nu anders zou doen?
Uhmmm… Nou de quookerkraan die zou ik echt hoger willen. De kraan zit zo laag dat ik er eigenlijk niets onder kan zetten om te vullen.

Weet je dat die Quookeerkraan in hoogte verstelbaar is?
Niet…! Echt waar? (Samen stellen we de kraan hoger in) Ha, ha, wat handig. Ik dacht steeds wat raar dat me dat in de showroom niet opgevallen is dat die kraan zo laag was. Hij is dus verstelbaar…

Bent u ook geïnteresseerd in een nieuwe keuken of wilt u persoonlijk advies over uw huidige keuken? Maak dan vrijblijvend een afspraak met één van onze keukenadviseurs of kom langs in de showroom en bekijk met eigen ogen alle mogelijkheden en combinaties! Alle vestigingen van ASWA Keukens vind u hier.

Lees ook: