“Ondanks de beperkte ruimte is onze keukenwens toch uitgekomen”

- Klantervaring

Benieuwd naar de keuken van familie Ritzen uit Veghel en hun ervaring met ASWA? Wij zijn een kijkje gaan nemen in hun keuken…

Klantervaring fam. Ritzen uit Veghel

Hoe is de aankoop van jullie keuken begonnen?

Nou, dat is al even geleden. Om een lang verhaal kort te houden, twee jaar geleden kochten we een huis waar we een nieuwe keuken voor zochten. We hadden onze keuze gemaakt en toen ging op de dag van de sleuteloverdracht de aankoop van het huis niet door. De verkopende partij trok zich terug. We baalden enorm.  We konden even helemaal niets. Het huis kregen we niet, maar we konden totdat alles weer geregeld was ook niet naar een ander huis gaan kijken. Uiteindelijk hebben we ander huis gekocht waar ook de keuken vervangen moest worden.

En zijn jullie bij de eerste keuze gebleven?

Niet helemaal. We wilden heel graag een kookeiland. De ruimte was daar eigenlijk te klein voor, maar door een muur door te breken en wat extra aan te bouwen is deze wens toch in vervulling gegaan. De materialen hebben we ook aangepast. De eerste keuze was heel licht, nu hebben we voor hout gekozen met een Corian keukenblad.

Hoe bevalt de kookveldafzuiging?

Het werkt heel goed. En met het eiland is het ook veel rustiger in de ruimte dan een grote afzuigkap aan het plafond. We zijn dus erg blij met onze keuze voor de Siemens inductionAir kookplaat met afzuiging.

Is de keuken nu je terugkijkt helemaal naar wens?

We zijn heel tevreden en vinden hem echt mooi geworden. Als we een klein dingetje zouden moeten noemen denk ik dat we in plaats van alleen de Quooker, nu ook voor een koud water functie op onze kraan zouden kiezen.

Ben jij ook geïnteresseerd in een nieuwe keuken of wil je persoonlijk advies over jouw huidige keuken? Maak dan vrijblijvend een afspraak met één van onze keukenadviseurs of kom langs in de showroom en bekijk met eigen ogen alle mogelijkheden en combinaties! Alle vestigingen van ASWA Keukens vind je hier.

PLAN ADVIESGESPREK MAAK MOODBOARD BEKIJK MAGAZINE

Lees ook: