“Telkens zijn we blij dat we deze keuze hebben gemaakt. De prijs/kwaliteit verhouding is echt goed”

- Klantervaring

Benieuwd naar de keuken van familie Wessels-Rijkers uit Valkenswaard en hun ervaring met ASWA? Wij zijn een kijkje gaan nemen in hun keuken.

Hoe bent u bij ASWA Keukens terecht gekomen?
We waren op zoek naar een grotere woonruimte. Onze oude woonruimte werd een beetje krap met  de tweede opkomst. Toen we ons huis gevonden dachten te hebben, zijn we meteen aan de slag gegaan met de keuken. Ondanks dat we een heel aantal keukenzaken bezocht hadden, kregen we niet het idee dat we “onze” keuken gevonden hadden. Toen herinnerde ik me, dat mijn oude buurjongen “ergens” keukens verkocht. Dat bleek dus bij ASWA Keukens te zijn.

Hoe is de aankoop van jullie keuken verlopen?
Dat is best een grappig verhaal. Met Vincent was er meteen een leuke klik. Hij kwam met een mooi ontwerp en de keuken was snel uitgezocht. Maar toen bleek dat de verkopende partij van het huis zich terugtrok. Nu we precies wisten hoe we onze keuken wilden hebben, ontbrak het huis. Een ding was zeker… als we een nieuw huis gevonden hadden, wisten we welke keuken daarin zou komen. Uiteindelijk hebben we een fijn huis gevonden. Er moest veel gebeuren, zo ook de keuken…

Bevalt de keuken zoals jullie in gedachten hadden tijdens de aankoop?
Dat zeker. Het is een fijne ruimte. Van het barretje beginnen we nu soms gebruik te maken. Als de jongste dadelijk veilig op haar krukje kan blijven zitten is dat een fijne plek. De apparatuur bevalt goed en er is voldoende opbergruimte.

Zouden jullie ASWA aan andere aanraden?
Met een gerust hart. Veel van onze vrienden en kennissen verhuizen, bouwen of verbouwen. Nu we zelf het hele verloop hebben meegemaakt kijken we kritisch. Telkens zijn we blij dat we deze keuze hebben gemaakt. De prijs/kwaliteit verhouding is echt goed.