“Binnen het nieuwbouw-
project hadden we genoeg keuzevrijheid”

- Klantervaring

Benieuwd naar de keuken van de heer en mevrouw Nies-Peeten uit Valkenswaard en hun ervaring met ASWA Keukens? Wij zijn een kijkje gaan nemen in hun keuken…

Klantervaring fam. Nies-Peeten, Valkenswaard, ASWA Keukens

Hoe is het idee voor een nieuwe keuken ontstaan?

We waren opzoek naar een nieuwe woning. De kinderen zijn de deur uit, vandaar dat we gingen kijken naar een kleinere woning waar we samen oud kunnen worden. Dit project kwam voorbij en we waren meteen heel enthousiast. Omdat het nog gebouwd moest worden konden we alles naar eigen wens invullen. Zo hadden we ook een nieuwe keuken nodig. ASWA Keukens was als keukenleverancier aan het project verbonden. Zo zijn we daar terecht gekomen.

Hoe vrij waren jullie nog met ‘alles naar eigen wens invullen’?

Eigenlijk heel vrij. Er was wel een bepaald bedrag gereserveerd en ze gaven een idee voor de keuken, maar het was je eigen keuze dit te veranderen én alle keuzes waren mogelijk. Zo mochten we de plek bepalen waar de keuken komt te staan in de woning, de opstelling, kleur, apparatuur, het werkblad enz. We hadden dus genoeg keuzevrijheid.

*Klik om de afbeelding te vergroten. 

Hadden jullie al ideeën hoe het moest worden?

Onze buren hebben de keuken juist in het midden van de woning geplaatst. Wij wilden de keuken graag voor in de woning, iets dat we zeker wisten. Verder hebben we ons laten adviseren.

Is achteraf alles ook naar wens geworden?

Zeker! We zijn erg blij met de afzuigkap, nu stoot ik mijn hoofd niet meer. En de hoogte van het aanrechtblad is erg fijn, net wat hoger dan in ons vorige huis. Het inductie koken vonden we wel een beetje spannend, maar het bevalt heel goed. Tijdens de bouw hebben we het idee nog een keer aangepast door een extra kast erbij te bestellen. Zo hebben we wat extra werk- en opbergruimte gecreëerd.

Bent u ook geïnteresseerd in een nieuwe keuken of wilt u persoonlijk advies over uw huidige keuken? Maak dan vrijblijvend een afspraak voor een gratis adviesgesprek met één van onze keukenadviseurs of kom langs in de showroom en bekijk met eigen ogen alle mogelijkheden en combinaties! Alle vestigingen van ASWA Keukens vind u hier.

Lees ook: