“De reacties die we krijgen op onze keuken maken het extra leuk!”

- Klantervaring

Benieuwd naar de keuken van Kris en Stephan Munnik-Bax uit Valkenswaard en hun ervaring met ASWA Keukens? Wij zijn een kijkje gaan nemen in hun keuken…

Wat deed jullie beslissen voor een nieuwe keuken te kiezen?

We kochten een woning waar nogal wat aan gedaan moest worden. Zo ook de keuken. Dat er veel aan gedaan moest worden had zijn voor- en nadelen. Zo moest de vloer vervangen worden. Hierdoor zaten we niet vast aan de indeling omdat de leidingen makkelijk te verleggen waren. Het nadeel is dat je ongemerkt makkelijk over je budget heen gaat.

Hebben jullie het budget voor de keuken makkelijk kunnen beheren?

Je weet eigenlijk niet goed wat je moet verwachten. We zijn op verschillende plekken gaan kijken wat niet altijd prettig was door de druk die vaak op de verkoop werd gelegd. Toen we bij ASWA Keukens binnen kwamen dachten we wel even dat het niet zou passen binnen ons budget door de luxe uitstraling van de showroom. Tot we Lars ontmoeten. Hij heeft ons heel fijn geholpen en uiteindelijk zijn we heel goed geslaagd binnen ons budget.

Dat klinkt als concessies doen?

Nou, eigenlijk is het heel positief uitgepakt. Toen we begonnen, hadden we toch een beetje een plaatje in ons hoofd. De keuken zou wit hoogglans worden, koken op gas en een kookeiland. Ons budget dwong ons min of meer verder te kijken dan het plaatje in ons hoofd en daar zijn we nu heel blij mee!

*Klik om de afbeelding te vergroten. 

Dat mag je uitleggen?

Van het eiland stapten we al snel af omdat de ruimte daar niet helemaal geschikt voor is. Lars heeft ons geadviseerd niet op gas maar op inductie te gaan koken. Waar we echt heel blij mee zijn. Het laatste, de kleur had wat meer voeten in aarde. Lars had al eerder geopperd dat het heel gaaf zou zijn juist voor een donkere, matte kleur te kiezen. In het begin waren we daar niet voor en lieten we toch wit hoogglans uitwerken. De prijs kwam vooral door de hoogglansbewerking hoger uit dan we gebudgetteerd hadden. Toen dachten we, misschien moet hij gewoon zwart worden. Lars kon opnieuw beginnen… Hij was verrast door onze ommezwaai, maar meteen heel enthousiast.

En nu staat hier een zwarte keuken…?

Klopt! Een zwarte keuken, inductie koken en binnen ons budget. En we zijn echt zó blij dat het zo gelopen is. De reacties die we krijgen van iedereen als ze onze keuken zien maken het extra leuk. Zo zie je maar dat een concessie ook positief kan uitpakken.

Bent u ook geïnteresseerd in een nieuwe keuken of wilt u persoonlijk advies over uw huidige keuken? Maak dan vrijblijvend een afspraak voor een gratis adviesgesprek met één van onze keukenadviseurs of kom langs in de showroom en bekijk met eigen ogen alle mogelijkheden en combinaties! Alle vestigingen van ASWA Keukens vind u hier.

Lees ook: