“Het klinkt misschien raar, maar bij binnenkomst van de showroom wisten we het eigenlijk al”

- Klantervaring

Benieuwd naar de keuken van familie Kranen uit Best en hun ervaring met ASWA?
Wij zijn een kijkje gaan nemen in hun keuken…

Klantervaring - Fam. Kranen uit Best

Hoe zijn jullie bij ASWA terecht gekomen?
Onze vorige keuken hebben we ook bij ASWA gekocht. Bij de aankoop van dit huis was ASWA de keukenleverancier die verbonden was aan het project.

Wat gaf de doorslag om voor ASWA te kiezen?
Het klinkt misschien raar, maar bij binnenkomst van de showroom wisten we het eigenlijk al. En de voorsprong werd gaandeweg alleen maar groter. We zijn heel fijn geholpen door Sanne. We wilden echt een ‘leefkeuken’. Zij maakte een ontwerp dat sterk afweek van het andere bedrijf, en dat beviel ons heel goed. Omdat wij als een van de laatste in het project de woning kochten, moesten we snel beslissingen nemen en Sanne heeft ons daar goed in begeleid.

Dat klinkt als een ‘spoedklus’. Heb je achteraf ergens spijt van gekregen?
Nee zeker niet. bouwtechnisch waren de grote lijnen uitgezet en later hebben we in alle rust het ontwerp nog eens samen met Sanne bekeken. Ook toen nam ze alle tijd. We hebben toen gekozen voor een hoge kast extra, zodat ik alle spullen voor mijn kookhobby goed kwijt kan. En de zijwanden van het kookeiland hebben we aangepast.

Hoe zijn jullie tot de keuze van de apparatuur gekomen?
Eigenlijk dacht ik dat ik een echt fornuis wilde… daar was ik redelijk van overtuigd. Maar je praat ook met vrienden, kennissen en familie over dit soort keuzes. Het schoonmaken van zo’n fornuis vergt nogal wat tijd en aandacht. Naast een baan en een kleine jonge dame is schoonmaken niet de eerste keuze en is het een inductiekookplaat geworden. Een groot formaat dat wel, en hij bevalt prima!

Bent u ook geïnteresseerd in een nieuwe keuken of wilt u persoonlijk advies over uw huidige keuken? Maak dan vrijblijvend een afspraak met één van onze keukenadviseurs of kom langs in de showroom en bekijk met eigen ogen alle mogelijkheden en combinaties! Alle vestigingen van ASWA Keukens vind u hier.