“Door de praktische laden in onze keuken is er verrassend veel ruimte”

- Klantervaring

Benieuwd naar de keuken van familie Konings uit Nederweert en hun ervaring met ASWA? Wij zijn een kijkje gaan nemen in hun keuken.

Klantervaring Konings Nederweert testimonial

Hoe bent u bij ASWA terecht gekomen?
Via het project waarin we ons huis gekocht hebben. We zijn ook niet verder op zoek gegaan. We zijn fijn geholpen en er was keuze genoeg.

Hoe is de aankoop van uw keuken verlopen?
Dat was best spannend. Wij hebben elkaar op latere leeftijd ontmoet na het overlijden van onze partners. Hierdoor hebben we bijna 40 jaar spullen verzameld waar we beide aan verknocht zijn. We zijn veel kleiner gaan wonen en als je dan een keuken gaat zoeken die ook nog eens bij onze mix van spullen moet passen… Maar we zijn goed geholpen door Bas. Het is een gezellige keuken geworden.

Wat maakt u tevreden met uw keuken? 
Ruimte is er verrassend veel. Door de praktische laden kunnen we veel kwijt. Ook het nisje aan de achterkant van het kookeiland vinden we heel mooi geworden. Het is een wat modernere keuken, maar onze oude kast past er heel mooi bij. De nieuwe apparatuur was even wennen, maar we kunnen er goed mee overweg.

Klantervaring Konings Nederweert 01 testimonial

Hoe is het plaatsen van uw keuken en de eventuele nazorg verlopen? 
Zonder problemen. We hebben zelf  nog heel veel in het huis gedaan nadat het huis is opgeleverd. Dit is allemaal heel soepel verlopen. De monteur heeft net werk geleverd.