“In de middag lunchen we met ’t hele team. Even ontspannen buiten de ‘werksfeer’.”

- Klantervaring

Benieuwd naar de keuken van familie van der Horst uit Helmond en hun ervaring met ASWA Keukens? Wij zijn een kijkje gaan nemen in hun keuken…

Hoe zijn jullie bij ASWA Keukens terecht gekomen?

We kennen ASWA eigenlijk al heel lang. Dit is niet de eerste keuken die we met ASWA realiseren. Onze eerdere keuken kwam er vandaan en onlangs heeft onze dochter in haar woning in Amsterdam ook een mooie keuken via ASWA.

Hoe groot is de verandering met jullie vorige keuken?

Een flinke verandering, maar tegelijkertijd ook weer niet. We zijn van een lichte kleur naar een hele donkere kleur gegaan, wat natuurlijk al een hele grote verandering is. Maar de keuken is in dezelfde ruimte geplaatst. De muren, plafond met inbouwspots én niet te vergeten de vloer zijn hetzelfde gebleven. Maar je kent het niet meer terug.

Welke overwegingen hebben jullie gemaakt bij het kiezen van de apparatuur?

Qua koken zijn we vrijwel bij hetzelfde systeem gebleven… gewoon in de pan, geen stoomoven. Wel een kookplaatafzuiging, wat heel goed bevalt. Ook met de wijnklimaatkast zijn we ontzettend blij, het ziet er heel mooi uit. En niet te vergeten de koffiemachine waar de bonen vers gemalen worden, dat is echt heel lekker!

Waar we héél blij mee zijn is dat een gastheer van Miele hier is geweest om met ons door de programma’s van de apparaten te gaan, en tips en trucs voor het dagelijkse onderhoud door te nemen… Zo werden we op een hele fijne manier wegwijs gemaakt in onze nieuwe keuken.

*Klik op de afbeelding voor meer informatie over het product.

Gebruiken jullie de keuken nu op een andere manier dan voorheen?

Misschien zijn we er nog zuiniger op…  Verder genieten we vooral van het resultaat. We hebben ons bedrijf aan huis en ’s middags lunchen we met het hele team in de keuken. Even ontspannen buiten de ‘werksfeer’. Dat lukt heel goed in deze hele nieuwe, moderne, maar toch warme sfeer.

Bent u ook geïnteresseerd in een nieuwe keuken of wilt u persoonlijk advies over uw huidige keuken? Maak dan vrijblijvend een afspraak voor een gratis adviesgesprek met één van onze keukenadviseurs of kom langs in de showroom en bekijk met eigen ogen alle mogelijkheden en combinaties! Alle vestigingen van ASWA Keukens vind u hier.

PLAN ADVIESGESPREK MAAK MOODBOARD BEKIJK MAGAZINE

Lees ook