“Het voelde al snel vertrouwd en de begeleiding na de aankoop is erg fijn!”

- Klantervaring

Benieuwd naar de keuken van de heer en mevrouw van den Bruele uit Helmond en hun ervaring met ASWA? Wij zijn een kijkje gaan nemen in hun keuken…

Klantervaring - Dhr. en mevr. Bruele, Helmond

Hoe bent u bij ASWA terecht gekomen?

Binnen het nieuwbouwproject van ons appartement was ASWA Keukens een van de keukenleveranciers. Toen het eenmaal zover was dat we een keuze moesten gaan maken, spraken we hierover met vrienden. Zij hebben lang geleden, misschien wel 20 jaar, een keuken bij ASWA gekocht waar ze nu nog steeds erg enthousiast over praten. Zo werd onze nieuwsgierigheid gewekt.

Hoe zijn jullie tot jullie keuze gekomen?

Wij hadden zelf al wel wat ideeën. Een aantal mensen hier in het complex wilde graag een kookeiland. Daarvan wisten wij juist zeker dat we dat niet wilden. Vincent onze verkoopadviseur bij ASWA heeft ons erg fijn geholpen. Het inbouwen van de hoge kasten met een nis, is bijvoorbeeld echt zijn idee. En daar zijn we heel blij mee! Het is niet alleen mooi, maar op deze manier benutten we de ruimte goed en kan er geen stof nestelen bovenop de kasten. Het is dus ook nog eens praktisch.

*Klik om de afbeelding te vergroten of voor meer informatie over het product. 

Hebben jullie voor een nieuwe manier van koken gekozen?

Ja. We wilden eigenlijk gewoon weer gas, maar onze kinderen adviseerden ons inductie. Blijkbaar net zo snel en veel makkelijker schoon te maken. Het is een inductiekookplaat geworden met kookveldafzuiging. Het werkt fantastisch! Het reageert inderdaad net zo snel als gas en wat fijn dat we geen vette randjes meer hoeven te boenen van de afzuigkap. De losse onderdelen even in de vaatwasser en dat is het.

Was het een lang proces tot jullie de uiteindelijke beslissing durfden te nemen?

Dat is wel grappig… We hadden een bezoek gepland, maar zouden ons alleen gaan oriënteren. Enkele uren later hadden we onze keuken compleet uitgezocht en hebben we meteen beslist. Daarvoor onze complimenten aan Vincent. Het voelde al heel vertrouwd.

Als jullie daar nu op terugkijken, zouden dan de zelfde keuzes gemaakt worden?

Ja, we zouden het zo weer doen. Vincent vond het slim om tijdens de bouw van het appartement contact te houden. En indien nodig een afspraak te maken of alle wensen tijdens het proces nog overeind bleven. Daar hebben we een aantal keren gebruik van gemaakt. Die begeleiding na de koop is erg fijn.

Lees hier meer klantervaringen. Ben jij ook geïnteresseerd in een nieuwe keuken of wil je persoonlijk advies over de huidige keuken? Maak dan vrijblijvend een afspraak met één van onze keukenadviseurs of kom langs in de showroom en bekijk met eigen ogen alle mogelijkheden en combinaties! Alle vestigingen van ASWA Keukens vind je hier.

Lees ook: