“Mijn keuken bevat alles wat ik nodig heb, volledig afgestemd op mijn situatie”

- Klantervaring

Benieuwd naar de keuken van de heer Brouwers uit Uden of zijn ervaring met ASWA? Wij zijn een kijkje gaan nemen in zijn keuken.

Klantervaring Brouwers Uden

Hoe bent u bij ASWA terecht gekomen?
We, ik en mijn moeder, zijn zomaar wat gaan rondrijden in Uden en vervolgens willekeurig een keukenzaak binnen gelopen. De eerste keukenzaak was geen succes. De manier waarop we geholpen werden stond me niet aan en daarnaast gaven zij aan dat ze geen keuken konden realiseren voor mijn budget.

Vervolgens zijn we naar ASWA gereden, hier konden ze mij wel helpen. Ik kende ASWA via de vorige bewoners van mijn appartement. Zij hadden namelijk ook een ASWA keuken. Bij binnenkomst werd ons geadviseerd een afspraak te maken zodat er ook rustig de tijd kon worden genomen om mij zo goed mogelijk te adviseren. Er werd echt de tijd voor mij genomen.

Klantervaring de heer Brouwers Uden

De heer Brouwers uit Uden

Hoe is de samenwerking verlopen vanaf de keuze t/m de plaatsing?
Sven, de verkoper die ons heeft geholpen, heeft ontzettend goed meegedacht met mijn situatie. Omdat ik bijna blind ben, moet mijn keuken hier ook op worden aangepast. Zo adviseerde Sven mij om een vlakke afzuigkap te nemen. Ik had nog nooit zo’n afzuigkap gezien, maar het is echt perfect voor mij! Ik stoot mijn hoofd nu namelijk nooit meer tegen de afzuigkap. Alles is zo praktisch en makkelijk mogelijk samengesteld. Ik ben bij ASWA voorzien van goed advies en er is rekening gehouden met mijn budget. Waar het bij een andere keukenzaak niet mogelijk was voor het door mij gestelde budget, was dit bij ASWA wel mogelijk.

Service en kwaliteit zijn echt de sterke punten van ASWA. Ondanks het feit dat ik mijn keuken pas twee maanden heb ben ik zeer tevreden. Na oplevering was er nog wat nazorg nodig voor een van de lades, dit werd ook direct opgelost.

Wat maakt u tevreden met uw keuken?
Wanneer je alleen woont heb je niet zoveel nodig in je keuken. Desondanks bevat mijn keuken alles wat ik nodig heb, volledig afgestemd op mijn situatie en passend binnen mijn budget.

Zou u ASWA aanbevelen aan anderen?
Aanbevelen? Dat zou ik zeker doen. Sterker nog, dit heb ik ook al gedaan. Ik heb via Feedback een beoordeling gegeven en ASWA ook zeker aanbevolen.