“De adviseur voelde precies aan wat ik bedoelde.”

- Klantervaring

Benieuwd naar de keuken van Brigitte uit Geldrop en haar ervaring met ASWA Keukens? Wij zijn een kijkje gaan nemen in haar keuken…

Klantervaring Brigitte Graff, Eiland keuken ASWA Keukens

Hoe kwam u tot het besluit op zoek te gaan naar een nieuwe keuken?

Bij de aankoop van dit nieuwe appartement. Voorheen woonde ik boven mijn bedrijf wat ik samen met mijn moeder runde. Toen ik besloot te stoppen met het bedrijf, ben ik ook op zoek gegaan naar een nieuwe woonplek. Mijn ouders wilden ook graag kleiner gaan wonen. Zij wonen nu in dit zelfde complex.

Hoe bent u bij ASWA Keukens terecht gekomen?

Zij waren verbonden aan het project. Toen ik het appartement kocht, was het nog in aanbouw. Op een zondagmiddag ben ik samen met mijn moeder in Uden de showroom binnengelopen. Die middag was er een kookdemo maar wij kwamen gewoon binnen om al eens een kijkje te nemen. Nu hebben we beide een ASWA keuken.

Had u specifieke wensen qua ontwerp of apparatuur?

Wat ik echt graag wilde is een kookeiland. Niet speciaal om te koken maar meer voor de gezelligheid. Mijn wensen voor de apparatuur zijn ook niet groot. Het moet voor mij vooral mooi en gezellig zijn. Uren in de keuken staan is niet mijn hobby, samen zijn met vrienden en familie tijd doorbrengen in de keuken, net als vroeger thuis, is wel belangrijk voor me. Tim de verkoopadviseur voelde precies aan wat ik bedoelde. Hij maakte een mooi ontwerp met kookeiland. Heel mooi maar later moesten we het aanpassen omdat er in de bouw wat veranderde. Achteraf misschien nog beter… een eiland zonder kookfaciliteiten… echt mijn ideale eiland.

Op zoek naar advies voor jouw nieuwe keuken?

Kriebelt het om aan de slag te gaan met jouw keuken en ben je op zoek naar inspiratie? Begin alvast met onze online moodboard-tool; de perfecte basis voor een eerste gesprek met een van onze adviseurs. Daarnaast nodigen wij je graag uit in een van onze showrooms om je een goed beeld te geven hoe jouw nieuwe keuken eruit kan komen te zien. Alle vestigingen van ASWA Keukens vindt u hier.

Een nieuwe keuken uitzoeken doe je niet zomaar, dat begrijpen wij bij ASWA Keukens maar al te goed. Om te zorgen dat jouw keuken perfect bij jou en je gezin past, gaan wij graag met je in gesprek. We ontdekken samen je wensen en behoeften om zo jouw ideale keuken samen te stellen.  Maak vrijblijvend een afspraak voor een gratis adviesgesprek met één van onze keukenadviseurs. Zij zijn op de hoogte van de laatste trends, de nieuwste apparatuur en zijn ondersteunend bij het ontwerpen van jouw droomkeuken.

PLAN ADVIESGESPREK MAAK MOODBOARD BEKIJK MAGAZINE

Lees ook: