“De apparatuur bevalt ons heel goed, soms gebruik ik ze ‘multifunctioneel'”

- Klantervaring

Benieuwd naar de keuken van de heer en mevrouw Revier uit Ridderkerk en hun ervaring met ASWA? Wij zijn een kijkje gaan nemen in hun keuken.

ASWA Klantervaring - Familie Revier uit Ridderkerk

Hoe bent u bij ASWA keukens terecht gekomen?
Door mijn werk kom ik regelmatig in contact met ASWA. Toen we wisten dat we gingen verhuizen hebben we al snel de showroom bezocht.

Welke indruk heeft de showroom achtergelaten?
Het is een hele complete showroom en alles staat mooi ruim opgesteld en sfeervol ingericht. Het was al heel mooi, maar na de verbouwing is het helemaal bijzonder geworden.

Hadden jullie al een duidelijk beeld van jullie keuken toen je bij ASWA kwam?
Niet alleen van de keuken… Het hele huis; architectuur, indeling, ligging enz. hadden we in ons hoofd.  Door mijn werk ben ik dicht betrokken geweest bij de ontwikkeling van dit project. Een project ontwikkelen is altijd mooi werk, maar nu we er zelf van kunnen genieten is het heel bijzonder. Evert heeft ons geholpen, een goed contact en alle puntjes op de i gezet.

De apparatuur bevalt ons ook heel goed. Soms gebruik ik ze ‘multifunctioneel’. Zo vind ik het prettig om het fruit in de wijnklimaatkast te leggen.

ASWA Klantervaring - Familie Revier uit Ridderkerk

Hoe is de montage verlopen?
Prima! Twee gezellige mannen hebben de keuken in een vlot tempo gezet. Er bleek iets te ontbreken voor de koffiecorner. Ik weet niet eens meer precies wat, want de oplossing die bedacht is, bevalt eigenlijk alleen maar beter.