“Ik kreeg twee ontwerpen, één precies binnen mijn budget, de ander kostte zelfs minder”

- Klantervaring

Benieuwd naar de keuken van mevrouw Ponzetti uit Utrecht of haar ervaring met ASWA? Wij zijn een kijkje gaan nemen in haar keuken.

Testimonial Ponzetti Utrecht klantervaring

Hoe bent u bij ASWA Keukens terecht gekomen?
Via een vriendin van me. Zij heeft haar keuken bij ASWA gekocht en tijdens één van haar bezoeken aan de showroom ben ik eens mee geweest. Zij kocht een keuken voor een nieuw te bouwen huis. Dan is een keuken kopen een stuk minder ingewikkeld dan zoals bij mij in een oud huis. Mijn huis is uit 1930 en tot voor tien jaar terug verhuurd door de gemeente. Het huis is in die tijd slecht onderhouden. Hoe de leidingen en afvoeren lopen is niet altijd duidelijk en ik had een hele lastige ronde muur in mijn keuken. Paul, de adviseur van mijn vriendin, gaf me meteen vertrouwen en zo ben ik ook bij ASWA terecht gekomen.

Wat maakt u tevreden met uw keuken?
De lelijke ronde muur is vervallen. Daar had Paul namelijk een goede oplossing voor. Ik heb veel meer kastruimte dan voorheen en mijn koelkast heeft hij ook nog eens echt in de keuken geplaatst. Die stond voorheen helemaal aan de andere kant van de ruimte, dat was niet makkelijk. Paul kwam met goede oplossingen. Ook de smalle vaatwasser is daar een goed voorbeeld van. Ik woon alleen, dan is een grote niet nodig en zo spaarde ik ruimte voor kasten.

Testimonial Ponzetti Utrecht klantervaringen

Hoe is de aankoop verlopen?
Heel fijn! Voordat ik ging kijken had ik een budget voor de keuken. Paul heeft toen twee ontwerpen gemaakt. Eén paste precies binnen het budget, de ander kostte zelfs minder omdat hij rekening had gehouden met het verleggen van de leidingen, afvoer en de kosten van de timmerman en stukadoor om de ronde muur te laten vervallen. Het is fijn te weten dat iemand echt met me meedenkt.

Hoe is de service verlopen na het kopen van uw keuken?
Ik kon gelukkig altijd bellen. Altijd werd er weer tijd voor me vrij gemaakt en ook kleine dingen worden serieus genomen. Tijdens het verbouwen heb ik best eens advies nodig gehad en dat kreeg ik dan ook altijd. De monteurs hadden echt vakmanschap. Binnen één dag is de keuken geplaatst. Zo kon ik ’s avonds al in mijn nieuwe keuken koken en mijn favoriete kopje echte espresso maken.