“Vooral de indeling maakt ons zo tevreden. Kopje koffie, boekje erbij, genieten”

- Klantervaring

Benieuwd naar de keuken van de familie Peschken uit Uden of hun ervaringen met ASWA? Wij zijn een kijkje gaan nemen in hun keuken.

Testimonial Peschken Uden 01

Hoe bent u bij ASWA terecht gekomen?
Onze (schoon)ouders hebben ook hun keuken bij ASWA gekocht, jaren geleden. Zij zijn nog altijd erg tevreden. We zijn nog bij twee andere keukenzaken gaan kijken, maar de keuze was snel gemaakt.

Wat vond u van de uitstraling van de showroom?
Mooier dan verwacht. Wij zijn in de showroom in Uden geweest. Het pand waarin ze gevestigd zijn heeft aan de buitenkant geen uitstraling. Ben je eenmaal binnen, des te meer!

Hoe is de keuze van de aankoop van uw keuken verlopen?
Toen we dit huis kochten heeft het daarvoor zeven jaar leeggestaan. De vorige eigenaren waren wel met de verbouwing begonnen maar hadden niets afgemaakt. We wisten eigenlijk niet zo goed waar we moesten beginnen en wat voor tegenslagen we tegen zouden gaan komen. De keuken die er in stond hebben we onder een laag stof vandaan gehaald en eerst maar besloten die te gaan gebruiken. Toen alles klaar was en precies naar onze zin was gemaakt vonden we het toch wel zonde dat die oude keuken er in stond. Zo zijn we toen toch maar naar ASWA gegaan. In ons opzicht was er in de opstelling geen keuze. Maar toen kwamen we bij Ronald terecht. Hij dacht hier heel anders over. Hij is nog die zelfde avond langs gekomen om de situatie ter plaatse te bekijken en kwam met een prachtig idee. De kleur en de stijl van de kastjes kwam later.

Testimonial Peschken Uden 02

Hoe is het plaatsen van de keuken verlopen?
De monteurs zijn echt heel netjes. Voordat ze hun gereedschap op de grond leggen word er eerst een bescherming ondergelegd. Ze gaan met respect om met hun eigen spullen en  met die van de klant. Niet alles was meteen compleet tijdens het plaatsten maar door de zorg die er aan besteed werd, hebben we daar totaal geen last van gehad.

Wat maakt u zo tevreden met uw keuken?
Vooral de indeling. De ruimte was in onze oude keuken heel onpraktisch. Er was veel loze ruimte. Er kon geen tafel staan met een paar stoelen voor een ontbijtje of kopje koffie. Nu hoeven we niet meer voor elke maaltijd naar de eetkamer toe en zit ik regelmatig in de keuken. Lekker een kopje koffie, boekje erbij, genieten.