“Op elke afdeling merk je dat ze kennis van zaken hebben en betrokken zijn”

- Klantervaring

Benieuwd naar de keuken van de familie Mensink uit Nuenen of hun ervaringen met ASWA? Wij zijn een kijkje gaan nemen in hun keuken.

Klantervaring Mensink Nuenen

Hoe bent u bij ASWA terecht gekomen?
We hadden door een aannemer al laten bekijken of het mogelijk was om van onze bijkeuken en keuken één ruimte te maken. Toen hij liet weten dat het bouwtechnisch mogelijk was gingen we op zoek naar een keuken. Het wilde niet echt vlotten. Na het bezoeken van een aantal keukenzaken hadden we niet echt het idee dat ze aan onze wensen konden voldoen. We werden er een beetje moedeloos van. Toen zagen we de advertentie van ASWA in de krant met Soenil van restaurant de Lindenhof hier in Nuenen. Die hadden we al vaker zien staan, maar nu we echt op zoek waren naar een keuken drong het eigenlijk pas goed tot ons door.

Hoe vond u de samenwerking vanaf de verkoop tot en met de oplevering van uw keuken?
We zijn erg tevreden. Huib heeft de tijd genomen om bij ons thuis te komen kijken hoe de situatie was. Hij heeft goed geluisterd naar onze wensen en zo een mooi ontwerp gemaakt. Elke stap die in het traject gemaakt moest worden is netjes begeleid. Met vragen konden we altijd terecht, en niet alleen bij Huib. Zo maakte we ons een beetje zorgen over het pasmaken van het aanrechtblad op de keuken. We reden zonder afspraak even langs. Huib was in gesprek maar we werden keurig geholpen door een collega. Hij luisterde geduldig naar ons, zocht de gegevens op en kwam direct met een oplossing.

De monteur heeft het aanrechtblad opgemeten na het plaatsen van de keuken en de tijd dat we moesten wachten is een noodwerkblad gelegd. Zo konden we toch meteen onze keuken gebruiken en hebben we nu een perfect en nauwkeurig passend aanrechtblad.

Hoe is het plaatsen en de eventuele nazorg van uw keuken verlopen?
De monteurs zijn hele vakkundige en hardwerkende jongens. Ze zijn hier twee dagen bezig geweest. In tegenstelling tot alle andere bouwvakkers die we in de tijd van de verbouwing binnen hadden, konden we amper een kopje koffie aan ze kwijt. Ze werken heel nauwkeurig en geconcentreerd. Enkele kleinigheden die ze niet meteen konden oplossen werden genoteerd en zonder dat we er ook maar enige moeite voor hoefden te doen zijn ze opgelost.

Klantervaring Mensink Nuenen

Wat maakt u tevreden met uw keuken?
We hebben onze bijkeuken, met wasmachine en droger, laten vervallen om deze keuken te creëren. Eigenlijk vonden we dat best spannend. Huib heeft goed meegedacht over de oplossing. Op de eerste verdieping staan deze apparaten nu op werkhoogte in een kast, die ook door ASWA is geleverd. We hebben geen seconde spijt gehad van deze beslissing. Onze keuken is een frisse, lichte ruimte waar we elke ochtend opnieuw weer vrolijk van worden.

Wat vindt u het sterkste punt van ASWA?
Het hele bedrijf is in evenwicht en de organisatie is perfect. Op elke afdeling merk je dat ze kennis van zaken hebben en betrokken zijn. De ontvangst in de showroom, de werktekening, de planning, het afleveren door de logistieke dienst, de monteurs, alles klopt en is op elkaar afgestemd.