“Je kunt zien dat deze monteurs liefde voor het vak hebben”

- Klantervaring

Benieuwd naar de keuken van de familie Koenders uit Laren of hun ervaringen met ASWA? Wij zijn een kijkje gaan nemen in hun keuken. 

Klantervaring Koenders_Laren

Hoe bent u bij ASWA Hilversum terecht gekomen?
“We hadden een keer een advertentie van ASWA gezien in een blad. Toen we daarna besloten onze oude keuken te vervangen, bezochten we daarom eerst de site van ASWA. Daarop lazen we een aantal goede reviews. De stijl van de site is mooi en wat ons erg aansprak was de persoonlijke benadering. ASWA is niet zo groot en men is persoonlijk betrokken bij het hele keuzetraject.”

Hoe is voor u het keuzetraject verlopen?
“We wisten op het moment van aankoop dat er veel moest gebeuren in dit huis. De woning is van een oude tante en er hebben in de loop der jaren heel wat verbouwingen plaatsgevonden. De keuken die er in stond toen wij er kwamen wonen, was tien jaar oud. Dit is natuurlijk niet echt oud, maar de routing in de keuken was niet prettig. Door alle veranderingen die er in de jaren zijn toegepast, zat de meterkast met bijbehorende storende deur, ongelukkigerwijs in de keuken. Paul, ons aanspreekpunt, had een prima oplossing. Hij paste het ontwerp zo aan dat de lelijke deur kon vervallen en de meterkast achter een gewoon keukendeurtje verstopt zit. Daar waren we zelf nooit opgekomen. Na ons eerste bezoek waren we al heel tevreden. Maar om dat gevoel te bevestigen zijn we toch nog naar een andere keukenzaak gegaan. Daar kwamen ze met de geijkte oplossingen en dat bracht ons snel terug bij ASWA.”

Hoe is de samenwerking na de aankoop verder verlopen?
“Heel fijn! ASWA is goed bereikbaar. Paul bleef betrokken bij het hele traject en had telkens voldoende tijd om alle keuzes te doorlopen. De monteurs waren erg deskundig. Ze leverden echt vakmanschap en je kon zien dat ze liefde voor het vak hebben. Eén kast werd verkeerd geleverd. De kopse kantjes van deze kast hadden een andere kleur. Dit zag je overigens alleen wanneer de deur open stond, maar gelukkig werd de kast zonder probleem direct vervangen.”

Heeft u ASWA aanbevolen aan vrienden of kennissen?
“Zeker! Vanuit de pedicuresalon achter onze woning zien mijn cliënten al snel wanneer er iets in huis vervangen wordt. Ik heb al menig cliënt doorgestuurd en toon onze keuken elke keer vol trots.”