“Hier werden wij professioneel geholpen, kregen een gastvrij gevoel en niets werd opgedrongen”

- Klantervaring

Benieuwd naar de keuken van familie Khadjé uit Dordrecht en hun ervaring met ASWA? Wij zijn een kijkje gaan nemen in hun keuken. 

ASWA Klantervaring - fam Khadjé uit Dordrecht Na ruim 20 jaar was onze keuken aan vernieuwing toe. Tevens wilde wij onze huiskamer betrekken bij de woonkamer, door het wegbreken van een muur en het plaatsen van een groot kunststof keukenraam om alles mooi in één geheel te krijgen.

Waardoor is na jullie zoektocht de keuze voor ASWA gemaakt?
Wij hadden destijds een nieuwbouwhuis gekocht en hadden daardoor al enige ervaring met het aankopen van een keuken. In die tijd was het nogal agressief en waren wij nog jong. Desondanks hebben wij nooit spijt gehad van onze keuken, maar dit keer wilden wij niet het gevoel hebben dat wij met de rug tegen de muur worden gezet. Wij wilden eerst op ons gemak overal rondkijken en goed onderzoek doen, zodat wij onze droomkeuken van SieMatic konden verwezenlijken. Wij hebben zelfs onderzocht of het goedkoper en beter zou zijn om een keuken in Duitsland te kopen, maar kwamen bedrogen uit. Wij dachten dat het tijdperk van agressieve verkoopmethodes al ver achter ons lag. Vele vrije dagen zijn verloren gegaan en de zin om een keuken aan te schaffen werd steeds minder, totdat we bij ASWA kwamen.

Hier werden wij heel professioneel geholpen, kregen wij een gastvrij gevoel en niets werd opgedrongen. Wat een verademing. Dit zijn de sterke punten van ASWA!

Hadden jullie al een duidelijk beeld van jullie keuken toen je bij ASWA kwam?
Ja, na heel wat bezoeken aan verschillende keukenleveranciers en zelf goed te weten wat wij nodig hebben in een keuken (de man des huizes is van Surinaamse afkomst, dus koken is een belangrijk onderdeel van ons leven), hadden wij het plaatje compleet in beeld. Wat ons aangenaam verraste was dat Evert onze adviseur met toch nog betere oplossingen kwam en oog voor detail had. Toen dachten wij, die man is echt goed en verstaat zijn vak, en dat is natuurlijk een fijn gevoel. Je hebt iemand nodig die toch nog met je meedenkt met zijn jarenlange ervaring, want een keuken koop je niet zo vaak in je leven.

Wat maakt u tevreden met uw keuken?
Natuurlijk moet koken praktisch zijn, maar het oog wil ook wat. Deze twee dingen samen, maken dat wij nu onze droomkeuken hebben die perfect overloopt van keuken naar woonkamer. Iedere dag genieten wij met volle teugen en het plaatje klopt nu precies. De kinderen weten zelfs niet meer hoe het er vroeger uit zag.

Hoe is de service verlopen na het kopen van uw keuken?
Niets dan lof. Omdat wij alles passend lieten aftimmeren, hadden wij over het hoofd gezien dat onze kiepkast dan niet meer open kon. ASWA heeft meteen meegedacht hoe wij dit alsnog konden oplossen en direct SieMatic gebeld. Echte service!

De monteurs waarmee ASWA werkt zijn ook echte vakmensen. Wij zijn erg nauwkeurig, maar hebben echt niets kunnen ontdekken. Als wij dan wel eens andere verhalen horen over keukenleveranciers, zijn wij echt zo blij met onze keuze. Wij bevelen ASWA iedereen aan en weten dat twee gezinnen inmiddels ook een keuken hebben laten plaatsen.