“Zelfs de monteur was al meer dan 25 jaar in dienst, dit gaf een vertrouwd gevoel.”

- Klantervaring

Benieuwd naar de keuken van de familie Jonkers uit Roermond of hun ervaringen met ASWA? Wij zijn een kijkje gaan nemen in hun keuken.

Klantervaring familie Jonkers Roermond

Hoe bent u bij ASWA terecht gekomen
Enkele jaren geleden hebben we eerder contact gehad met ASWA Keukens. Ondanks dat we destijds hebben besloten de keuken toch niet te vernieuwen, is de kunst waarmee ze toen een keuken hebben ontworpen ons altijd bij gebleven. Nu we een nieuwe keuken zochten voor ons appartement hebben we dan ook niet getwijfeld.

Hoe is de aankoop van uw keuken verlopen?
Toen we dit appartement kochten stond er een keuken in die goed functioneerde maar duidelijk niet onze smaak was. Omdat we het spannend vonden of het wonen in een appartement ons wel zou gaan bevallen, lieten we de keuken eerst nog maar een tijdje staan. Uiteindelijk bleek dat we het prima naar onze zin hadden in ons appartement, het was dus tijd voor een nieuwe keuken. We wilden namelijk toch echt graag een andere keuken. Na de beslissing om voor een nieuwe keuken op pad te gaan, zijn we ondanks onze ervaringen met ASWA, op verschillende plekken gaan kijken. Bij ASWA hadden we toch nog steeds een heel goed gevoel. Daar hebben we dus ook voor gekozen.

Klantervaring Jonkers Roermond

Hoe is de samenwerking verder verlopen?
We hebben tijdens het hele proces een heel fijn contact gehad met het bedrijf. Je voelt echt dat het nog een familiebedrijf is. De grondlegger van het bedrijf, inmiddels op leeftijd, komt tijdens een gesprek even gezellig kennis maken. En zelfs de monteur die de keuken kwam plaatsen bleek al meer dan 25 jaar in dienst te zijn. Dat alles geeft een vertrouwd gevoel.

Wat maakt u tevreden met uw keuken?
Het is een fijne ruime ruimte geworden met veel licht. Hoewel we niet echt een woonkeuken hebben, zijn we er toch vaak samen te vinden.