“Ze kwam met nieuwe ideeën waar we zelf, en tijdens onze zoektocht niet op waren gekomen”

- Klantervaring

Benieuwd naar de keuken van familie Helvoirt uit Eindhoven en hun ervaring met ASWA? Wij zijn een kijkje gaan nemen in hun keuken.

klantervaring fam van Helvoirt Eindhoven testimonial

Hoe bent u bij ASWA keukens terecht gekomen?
Binnen het project waar wij onze woning kochten, was ASWA één van de twee keukenleveranciers die hieraan verbonden waren. Omdat je een  nieuwe keuken niet dagelijks koopt, hadden we al bedacht dat we eerst een aantal zaken zouden bezoeken en het niet bij de verbonden keukendealers zouden laten. Bij de eerste zaak werden we nauwelijks geholpen. De verkoper had er duidelijk geen zin in. Onze ideeën werden 1 op 1 overgenomen en dat was het. De tweede was een prijsvechter. Leuk om eens meegemaakt te hebben maar we houden niet zo van agressieve verkoop.  Uiteindelijk zijn we bij ASWA terecht gekomen.

Wat was de eerste indruk toen je bij ASWA binnenkwam?
We vonden de showroom heel mooi. Later, na de aankoop van onze keuken, hebben we een uitnodiging gehad voor de opening van de vernieuwde showroom. Helaas konden we toen niet. Maar hij zal vast prachtig zijn.

Hadden jullie al een duidelijk beeld van jullie keuken toen je bij ASWA kwam?
Dat hadden we inderdaad. Met de nadruk op ‘hadden’. In onze vorige woning hadden we ook een grote keuken. Dat wilde we graag weer. We zijn door Fleur geholpen. Ze heeft goed geluisterd naar onze ideeën maar heeft ze zeker niet klakkeloos overgenomen. Ze kwam met nieuwe ideeën waar we zelf,  en tijdens onze zoektocht niet op waren gekomen. Ook werden er dingen waar we heel zeker van waren, door haar weerlegt om het anders te doen. Door zo met elkaar te sparren is de keuken helemaal naar onze wens ingevuld.

Waardoor is na jullie zoektocht de keuze voor ASWA gemaakt?
De vakkennis, het contact, de showroom. Het totale plaatje. De klik met Fleur was ook heel belangrijk. Ze is heel betrokken. Nadat de keuken geplaatst is, vroeg ze of ze mocht komen kijken, en dat heeft ze ook gedaan. Wij zijn heel blij met het resultaat, maar wat is het leuk als de verkoopster minstens zo enthousiast is.