“Onze binnenhuisarchitect adviseerde ons om naar ASWA keukens te gaan”

- Klantervaring

Benieuwd naar de keuken van de familie Hanse uit Riel of hun ervaringen met ASWA? Wij zijn een kijkje gaan nemen in hun keuken.

Klantervaring_Hanse_Riel_01

Hoe bent u bij ASWA terecht gekomen?
Het antwoord op deze vraag is makkelijk. Natuurlijk zijn er in de buurt van Riel genoeg keukenzaken te vinden, maar onze binnenhuisarchitect adviseerde ons om naar Helmond te gaan. Ze vertelde dat ze al vaker projecten met ASWA had uitgevoerd en erg tevreden was over de samenwerking en het juiste advies op maat dat geleverd werd. Inmiddels zijn wij net zo enthousiast als zij.

Hoe is de keuze van uw keuken verlopen?
We hadden zelf duidelijke ideeën voor onze keuken wat niet altijd een voordeel hoeft te zijn. Maar Robbert, ons aanspreekpunt, voelde onze ideeën goed aan en wist ze te vertalen in een prachtig ontwerp. We zaten nog vroeg in het bouwtraject waardoor het mogelijk was om bouwtechnisch hier en daar nog wat aanpassingen te doen, om zo het ontwerp toe te kunnen passen. Voor de architect was dat even schakelen. Maar bouwen doe je niet vaak in je leven. Nu zijn we echt heel blij dat we het zo gedaan hebben. Mochten we ooit nog eens gaan bouwen dan laten we eerst een keuken tekenen en ontwerpen we het huis daar vervolgens omheen.

Klantervaring_Hanse_Riel

Wat maakt u tevreden met uw keuken?
Onze keuken is veel meer dan alleen een keuken. Het is niet alleen een plek waar we onze maaltijden bereiden, maar de ruimte waarin we wonen, leven en werken. Na de geboorte van onze zoon werk ik regelmatig vanuit huis. In het ontwerp van het huis werd daarmee rekening gehouden door een mooi kantoor te maken. In de praktijk zit ik meestal lekker in de keuken aan het barretje te werken. De werkhoogte is ideaal en met de aangrenzende tuin is werken hier heerlijk relaxed.

Hoe is de plaatsing en eventuele nazorg verlopen?
De keuken zou geplaatst worden en dan zou het blad van het kookeiland en het barretje ingemeten worden. Dit om het houten spant, wat een onderdeel is van onze keuken, naadloos aan te laten sluiten. De werktekeningen waren prima in orde maar door een klein meetfoutje bleek het blad tijdens het plaatsen niet te passen. We konden het eigenlijk niet geloven. Alles werd zo nauwkeurig opgevolgd, dat het eigenlijk geen kans kon krijgen om fout te gaan. Zonder problemen en met excuses van ASWA werd het blad direct opnieuw gemeten en snel geleverd. Al met al zijn we heel erg tevreden.