Dé krasbestendige keuken die ongevoelig is voor vingerafdrukken

- Nieuws

Een krasbestendige keuken die ongevoelig is voor vingerafdrukken? Ja, dat kan zeker!  Door organisch glas als keukenfront te plaatsen is dit mogelijk. Deze nieuwe ‘glas’ technologie heeft SilverLine toegepast en is nu te zien in onze showroom.

Nieuw - organisch glasfront

Deze nieuwe exclusieve keuken van SilverLine is  verkrijgbaar bij ASWA Keukens. Deze keuken is geplaatst in showroom Helmond en is onder meer voorzien van organisch glasfront, Corian werkblad en de nieuwste apparatuur.

Organisch glasfront
In onze nieuwe collectie wordt organisch glas een onberispelijke eyecatcher. Dit kunststof materiaal kom je ook tegen in bijv. brilglazen of koplampen van auto’s. Het is namelijk breukvast en kan tegen een stootje. Het keukenfront in organisch glas beschikt over een hoge krasbestendigheid en is rondom met een geslepen facetkant afgewerkt. De oppervlakte heeft anti fingerprint eigenschappen, waardoor je nauwelijks vingerafdrukken ziet. Natuurlijk prettig bij deze witte uitvoering, maar zeker in de alternatieve donkere tinten onyxgrijs en stratusgrijs. Het is dus eenvoudig schoon te houden en makkelijk in onderhoud. Daarnaast maakt organisch glas een keuken visueel groter. Ideaal voor kids en eyecatcher voor bezoek, wat wilt u nog meer?

Corian werkblad
Het Corian werkblad sluit perfect aan op het front van de keuken waardoor het eiland als één organisch blok overkomt. Corian is een veelzijdig materiaal dat gebruikt wordt voor diverse toepassingen in de keuken zoals het werkblad, de spatwand en de spoelbakken. Het biedt een unieke combinatie van functionaliteit, elegantie en eenvoud. Het grootste voordeel van Corian is dat de naden onzichtbaar afgewerkt kunnen worden en u zo alles in één strak geheel krijgt. Lees hier voor meer informatie over Corian werkbladen.

Inductie kookplaat en afzuiging in één 
De nieuwe Siemens InductionAir is een combinatie van twee geweldige apparaten: inductie kookplaat en revolutionair afzuigsysteem. Keukendampen worden effectief naar beneden gezogen voordat ze opstijgen. En omdat de ventilatie in uw kookplaat is gebouwd heeft u alle vrijheid bij het inrichten van uw keuken. Het ruimtebesparende concept creëert nieuwe mogelijkheden, zodat u precies de keuken kunt creëren die u wenst. Klik hier voor meer informatie over de InductionAir.

Greeploze combimagnetron
De ArtLine van Miele is leverbaar in meerdere technieken, zoals hier de combi-stoomoven en oven-magnetron en voldoet aan de hoogste eisen. Dit greeploze ontwerp is makkelijk te openen door de Touch-bediening en is eenvoudig te reinigen. Met automatisch programmeren (M-touch) kan je met deze apparaten met gemak 100 gerechten op tafel zetten.

Schoonmaken? Met de tips van ASWA Keukens, een citroen en een bakje water heeft u binnen no time weer een frisse magnetron en/of oven… Lees het hier op onze site.

Onze inspiratiepagina geeft u een goed beeld van alles wat wij in huis hebben! Kom gerust langs en doe inspiratie op voor uw nieuwe keuken.